Umbraco Website

Warme corporate website

Met luxe, stijl en kwaliteit als kern

  • Diensten: Advies, Design, Development

  • Platform: Umbraco CMS

T&P Technology is een innovatief installatiebedrijf. Het team werkt met veel enthousiasme, en begeleiden de klant van advies tot realisatie. Ze zijn gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van airconditioning, warmtepompen, hybride CV ketel, en andere duurzame oplossingen.

De uitdaging

T&P Technology was toe aan een nieuwe website. De nieuwe website moest zorgen voor een gevoel van luxe en kwaliteit. Daarnaast moest de nieuwe website duidelijk maken dat de producten en diensten van T&P technology zorgen voor een comfortabel huis en werkplek. Dit alles om ervoor te zorgen dat ze nog meer onderscheidend zouden zijn van hun concurrenten.

De oplossing

Na een brainstormfase hebben we een plan geschreven waarin we beschreven hoe we de website moesten inrichten en opmaken. Door veel zwart te gebruiken in de website in combinatie met de huisstijl(kleuren) van T&P Technology, hebben we een luxe sfeer neergezet. De nieuwe hoogwaardige foto's van T&P Technology maken het plaatje af door de producten op "Apple-achtige" manier te presenteren. In de navigatiestructuur hebben we "wonen" en "werken" van elkaar gescheiden om de segmentatie van de bezoekers goed te begeleiden.

Wonen En Werken

Duurzaam wonen & werken

Ook de zakelijke markt aanspreken

Een van de wensen van T&P Technology was om de zakelijke markt nog meer aan te spreken met de nieuwe website. Dit hebben we gedaan door de website duidelijk onder te verdelen in een zakelijk- en een particulieren gedeelte. Zo kunnen foto's teksten en content worden afgestemd op de doelgroep.

Luxe & stijl

Wij verkopen geen warmtepomp, maar comfort

Door het gebruik van veel zwart en mooie luxe foto's met een "Apple" achtige stijl hebben we de website een luxe en stijlvolle sfeer gegeven, waarmee de kwaliteit en service van het bedrijf extra wordt onderstreept.

Luxe Warmtepomp
Commercieel Directeur DSC40160989 1

Meer weten? Neem contact op

Joost Klein

Wil je meer weten over hoe we digitale (tijds)winst voor jouw organisatie kunnen behalen? Ik vertel je er graag meer over.