Umbraco Website

UX & design

Een goed doordacht design gecombineerd met
indrukwekkende grafische uitwerking

UX & Design
Slim bedacht en perfect ontworpen

Slim bedacht en perfect ontworpen

De indeling en het design van je nieuwe website bepaalt in grote mate het succes. Daarom denken we eerst goed na hoe we je website gaan indelen. Met behulp van doordachte wireframes schetsen we eerst de indeling van de verschillende pagina's. Hiermee verankeren we de globale indeling van de pagina's en elementen. 

Daarna gaan onze vormgevers de verschillende visuele elementen in de pagina's uitwerken tot een compleet en aantrekkelijk design. Hiermee garanderen we een goed doordacht en zeer aantrekkelijk design voor jouw bezoekers.

 • Professionele wireframes

 • Logische indeling

 • Duidelijke structuur

 • Consistente vormgeving

 • Conversieverhogend

 • Verhoging van time-on-site

Voor wie ontwerpen we?

Niet voor jou...

Een van de belangrijkste vragen die we samen zullen beantwoorden is: "Voor wie ontwerpen we de website?" Immers bepaalt het antwoord op die vraag in hoge mate de richting die we moeten kiezen. Wat zoekt jouw bezoeker? Wat moet hij kunnen doen of vinden op de website en waarom? Wat verwacht jouw persona van de website en hoe kunnen we hem zo goed mogelijk voorzien.

Als we dat duidelijk hebben, kunnen we de informatie en conclusies verwerken in de wireframes en het uiteindelijke design.

Plattegrond

Paginastructuur

Welke pagina plaatsen we waar?

We bedenken en stellen de meest effectieve paginastructuur vast. Welke pagina moet waar in de structuur van de website worden weergegeven. Beginnen we bijvoorbeeld met 'over ons' of komt de pagina 'portfolio' als eerste naar voren. Aan de hand van de behoeften van jouw bezoekers weten we welke pagina waar moet worden geplaatst.

Pagina indeling

Hoe delen we de content in?

Elke pagina bestaat uit rijen en kolommen. Bezoekers hebben een specifieke leesrichting van linksboven naar rechtsonder. Sommigen scrollen meteen naar onder... In de paginaindeling bepalen we welke componenten en content in de opmaak van de verschillende pagina's wordt weergegeven. De ene begint met een inleiding, de andere met een contactformulier of zoekbalk.

Weten hoe wij jullie website zouden verbeteren?

Vul je domeinnaam en e-mail in en we sturen je een expert review van jullie website.

Flexibel aan te passen

Zowel de paginastructuur als de paginaindeling zijn m.b.v. het CMS makkelijk aan te passen en uit te breiden. Nieuwe pagina's toevoegen, volgordes aanpassen en nieuwe elementen en componenten toevoegen is met Umbraco altijd mogelijk. Immers kom je soms tot nieuwe inzichten en moet je werken aan optimalisaties. Meer over CMS Umbraco

Offerte ontvangen

Ontvang een uitgebreide offerte voor jullie nieuwe website

Hoe we werken

Effectieve PRFT® tactiek

Met de door ons ontwikkelde PRFT® methode zorgen we ervoor dat je nieuwe website exact wordt afgestemd op jouw product, markt en doelgroep.

 • Stap 1

  Plattegrond

  In de plattegrond brengen we jullie huidige website in kaart. Wie is je doelgroep?, wat zijn je USP's?, wat gaat er online wel goed en wat niet? Waar is de online winst te behalen?

 • Stap 2

  Route

  In dit onderdeel beschrijven we waar we samen online naar toe willen met de website. Wat willen we bereiken en wanneer willen we daar zijn. Met SMART doelstellingen zetten samen de route naar een succesvolle website uit.

 • Stap 3

  Formule

  De huidige en gewenste situatie zijn bekend. In de formule fase bedenken en beschrijven we de online ideeen om de geformuleerde doelstellingen te gaan halen. Denk aan kanalen, vormgeving, functionaliteiten en content.

 • Stap 4

  Techniek

  In de techniek fase onderzoeken, ontwerpen, ontwikkelen en bouwen we de functies en mogelijkheden die we bedacht hebben. Het uiteindelijke resultaat wordt duidelijk zichtbaar in een resultaatgerichte website.

Bouwstenen voor de perfecte website op maat

Onderstaande componenten zorgen er samen voor dat je de perfecte maatwerk website krijgt.

Icon Online Marketing 7

Strategie

De letters PRFT® (Profit) representeren de strategie die we samen doorlopen om tot het beste online resultaat te komen. Plattegrond, Route, Formule en Techniek.

PRFT®
Icon Online Marketing 7

UX & design

Onze vormgevers en UX designers zorgen voor hét perfecte plaatje. Door een goed uitgedachte vormgeving krijgt je website de succesvolle indeling en look and feel.

UX & design
Icon Online Marketing 7

Maatwerk

Het toevoegen van specifieke maatwerk functionaliteiten maakt je website nog unieker en succesvoller. Onze developers zorgen voor een feilloze implementatie van complexe maatwerk functies.

Maatwerk
Icon Online Marketing 7

Umbraco CMS

We implementeren het design, de functionaliteiten en de content in het beste CMS dat je ooit hebt gebruikt. Umbraco is open source, zeer gebruiksvriendelijk en bloedsnel.

Umbraco CMS
Icon Branding

Hosting & updates

We hosten je website op onze dedicated IIS servers bij Vevida. Daarnaast zorgen we voor periodieke Umbraco en beveiligingsupdates. Hiermee garanderen we maximale stabiliteit, snelheid en veiligheid.

Hosting & updates
Icon Websites

Support & service

Uiteraard staan onze supportmedewerkers je met raad en daad bij. Weet je even niet meer hoe je iets moet aanpassen of wil je tips over het CMS. Daarvoor kan je ons altijd bereiken via telefoon en e-mail.

Support & service

Wij werken ook voor deze klanten

 • Special
 • Altvec
 • Pels Rijcken
 • Logodl
 • Iqvia
 • LOGO SVG (2)
 • Klanten Logos Tekengebied 1
 • Klanten Logos Tekengebied 1 Kopie 5
 • Klanten Logos Tekengebied 1 Kopie 2
 • Klanten Logos Tekengebied 1 Kopie
 • Klanten Logos Tekengebied 1 Kopie 3
 • Klanten Logos Tekengebied 1 Kopie 4
Commercieel Directeur DSC40160989 1

Meer weten? Neem contact op

Joost Klein

Wil je meer weten over hoe we online winst voor jouw organisatie kunnen behalen? Ik vertel je er graag meer over.