Functioneel design voor
optimale prestaties

Slim bedacht en goed ontworpen

UX Links
UX design

User experience design

UX Design is gericht op het ontwikkelen van intuïtieve en betekenisvolle interacties tussen eindgebruikers en digitale interfaces, zoals websites of applicaties, om een optimale gebruikerservaring te garanderen.

De architectuur, samenstelling en structuur van een website zijn cruciaal voor haar succes. Daarom hanteren we een strategische aanpak voor de indeling van jullie website.

Door middel van zorgvuldig ontworpen wireframes, schetsen we de structuur van de diverse pagina's. Dit proces zorgt voor een solide fundament waarop de pagina-indeling en elementen worden gebaseerd.

Componentverdeling

Componentverdeling

Header & footer

Header & footer

Navigatiestructuur

Navigatiestructuur

Contentgebieden

Contentgebieden

Tekstblokken

Tekstblokken

Afbeeldingen

Afbeeldingen

Buttons

Buttons

Formulieren

Formulieren

Vormgeving

Esthetisch grafisch ontwerp

Na de zorgvuldige verfijning van de wireframes, nemen onze vormgevers het over. Ze transformeren de schetsmatige structuur van de wireframes naar visueel aantrekkelijke designs.

Door kleur, typografie en beeldtaal te combineren, creëren ze een coherent en uitnodigend webdesign dat niet alleen esthetisch plezierig is, maar ook de gebruiksvriendelijkheid en navigatie behoudt die in de wireframes zijn uiteengezet.

Tamara Fullscreen Nieuw
Ba Mockup Links
UX & design

UX & design samen

Een krachtige combinatie

Het creëren van een schitterend en slim webdesign start met UX design waarbij wireframes de structuur en navigatie uitzetten, en zo een logische gebruikerservaring waarborgen. Vervolgens brengen onze vormgevers deze schetsen naar een hoger niveau door esthetische en grafische elementen toe te voegen.

Zij verrijken de visuele identiteit van het project, terwijl de gebruiksvriendelijkheid behouden blijft. De combinatie van UX design en grafisch ontwerp zorgt voor een eindresultaat dat zowel bloedmooi als intelligent is, voor een naadloze en aangename gebruikerservaring.

Gebruiksvriendelijkheid

Gebruiksvriendelijkheid

Esthetisch aantrekkelijk

Esthetisch aantrekkelijk

Efficiënte ontwikkeling

Efficiënte ontwikkeling

Duidelijke communicatie

Duidelijke communicatie

Consistente gebruikerservaring

Consistente gebruikerservaring

Heldere visuele identiteit

Heldere visuele identiteit

Doelgericht

Doelgericht

Efficiënte werkwijze

Efficiënte werkwijze

Onze PRFT® werkwijze

Met onze unieke PRFT® werkwijze stemmen we elk project nauwkeurig af op jouw product, markt, doelgroep en ambities.
Zo garanderen we een samenwerking die geheel in het teken staat van jouw specifieke wensen en doelen.

Plattegrond

Plattegrond

In deze initiële fase verzamelen we essentiële data over je bedrijf, doelgroep en markt. Dit inzicht gebruiken we om een stevige basis te leggen voor de strategie achter de website.

Route

Route

Met de verzamelde inzichten stellen we concrete en meetbare doelstellingen op. Dit stippelt het traject uit voor het ontwerp en de technische vereisten van de website, waarbij de klanttevredenheid voorop staat.

Formule

Formule

Hier nemen we de stap van concept naar visualisatie. We ontwikkelen schetsen en wireframes die een helder beeld geven van het uiteindelijke ontwerp, met aandacht voor de gebruikerservaring en functionaliteit.

Techniek

Techniek

In de techniek fase transformeren we het strategisch plan en ontwerp naar werkende modules en functionaliteiten. Deze worden nauwgezet ontwikkeld en getest, waarna de website of applicatie zorgvuldig wordt geïmplementeerd.

Kennismaken

Mogelijkheden bespreken?

Laat je contactgegevens achter en Joost neemt contact met je op om kennis te maken!

Joost Klein

Joost Klein

Commercieel Directeur