Offerte aanvragen

Website laten maken Assen

Professionele website met CMS: € 750,-

Assen, place to be om een website te hebben

Assen bruist en biedt zoveel. Het is een hoofdstad, maar niet enorm bekend. Jij wil natuurlijk ook snel een website hebben om jouw bedrijf in Assen op de kaart te zetten. Zoek jij een webbouwer in Assen? Dan heb je mazzel, wij zijn niet gevestigd in Assen, maar in Groningen. Langskomen is niet nodig - maar omdat het dichtbij is wel mogelijk - vanwege onze efficiënte manier van communiceren via telefoon en mail. Ook vanwege onze makkelijke beheerssysteem is het niet nodig, maar mocht je toch liever willen langskomen: je bent welkom (wel op aanvraag). Dus waar wacht je nog op? Bij VrijdagOnline heb je al een website voor een eenmalig tarief van € 750,- (en €15,- per maand voor dagelijkse back-ups, service en updates).

Meer dan 19 ondernemers uit Assen gingen je voor

Strak design

Jij wilt een professionele website met een strak design, die hebben wij! Onze gespecialiseerde webbouwer gaat voor jou aan de slag om je website naar jouw wensen en logo te bouwen. 

Vindbaar en aanpasbaar in Assen

Bij oplevering is je website meteen goed vindbaar. En ook nog eens aanpasbaar vanwege onze gemakkelijke CMS Umbraco, waarin jij dus zelf je teksten en afbeeldingen kan aanpassen. Zonder enige kennis kan je dus makkelijk geheel zelf je website beheren. Ook is je website mobiel zichtbaar en aanpasbaar. Of je nu in Peelo, Marsdijk of zelfs op het TT-Circuit staat, jij kan makkelijk je teksten aanpassen en je bezoekers kunnen ook via hun mobiele apparaat overal je website bekijken.

Prachtige foto weergaves en onbeperkt aantal pagina's

Onze designs zijn zo gemaakt dat ze foto's prachtig weergeven in bijvoorbeeld onze fotoboek of fotoslideshow module. Het fotoboek geeft namelijk een mooie weergave van de foto's die je hebt en de fotoslideshow is compact maar professioneel. Ook kan je zelf een onbeperkt aantal pagina's aanmaken. Je kan het dus zo gek maken als je zelf wilt. Maar dit is lang niet alles wat wij bieden, wij bieden namelijk nog veel meer. Zo uitbreid als wij bieden voor slechts vind je nergens !

Het ALL-IN pakket bevat onder andere: 

  • Mobiel en zoekmachine optimalisatie
  • CMS beheerssysteem
  • Fotoalbum en weblog
  • Product en/of nieuws- overzicht
  • Multi-taal module
  • Formulieren (bijv. voor contact of offertes)
  • Social media knoppen

En nog veel meer. Zou je haast niet denken hé. Kijk snel hier voor het complete pakket.

In de omgeving van Assen, zijn vele je al voor geweest.

Zorggroep de Hooimijt

Emmen

Antje Westerink

Assen

Dementheek

Emmen

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?