Offerte aanvragen

Website laten maken Eelde

Professionele website met CMS: € 950,-

Website laten maken, bestemming Eelde!

Heb jij een bedrijf in Eelde en wil jij graag een website met een professionele uitstraling? Dan zit jij bij VrijdagOnline op de goede plek. Ondanks dat wij gevestigd zijn in het mooie Groningen, bouwen wij dagelijks websites voor bedrijven met een hele andere bestemming. Dus ook voor Eelde! Wij bieden al een website pakket voor slechts € 950,- die voor die prijs ook goed gevonden wordt op het internet en perfect zichtbaar is op mobiele apparaten. Wie weet staat jouw website binnenkort ook tussen al die Eelde airport websites in Google!

Meer dan 18 ondernemers uit Eelde gingen je voor

Website zonder gedoe

Wij bouwen jouw website namelijk van A tot Z. Jij hoeft zelf geen zorgen te maken bij het proces, alleen je teksten, logo en eventuele fotomateriaal naar ons toesturen is genoeg. Hoe handig is dat. Ook de hosting (domeinnaam, back-ups en updates) verzorgen wij volledig voor jou. 

Prachtig design en door jou zelf aanpasbaar

Onze designs zijn strak, professioneel en responsive. Ondanks dat we werken met templates, blijft jouw website uniek omdat we aan elke website een frisse draai geven.  Nadat wij de website aan jou hebben opgeleverd, kan jij je teksten en afbeeldingen zelf makkelijk aanpassen. Het beheerssysteem waar wij mee werken is simpel en gemakkelijk en dankzij de handleiding die je erbij krijgt, nog gemakkelijker. Een prachtige professionele website zonder gedoe! Dat is wat wij bieden.

Foto's professioneel weergeven

Onze designs zijn zo ontwikkeld dat afbeeldingen prachtig weergeven worden. Op elk mobiel apparaat. Zo zijn het fotoboek en fotoslideshow inbegrepen in ons ALL-IN pakket die slechts €950,- kost. Dus wil jij je foto's van je werk, producten en of jezelf duidelijk en professioneel weergeven? Dan is dit website pakket superhandig voor jou. Het pakket is namelijk sterk voor beelden, maar ook voor taal.

Nog meer modules

En natuurlijk bieden wij nog veel meer in ons pakket. Sterker nog, alle modules zijn inbegrepen in ons ALL-IN pakket. Je kan zelf kiezen wat jij wilt gebruiken voor je website en wat niet. Je kan contactformulieren, Youtube filmpjes en nog veel meer er op plaatsen. Zie hier het volledige pakket.

Een website laten maken in Eelde zonder gedoe en door jou zelf aan te passen, doe je bij.... VrijdagOnline!

In de omgeving van Eelde, zijn vele je al voor geweest.

Zorggroep de Hooimijt

Emmen

Antje Westerink

Assen

Dementheek

Emmen

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?