Offerte aanvragen

Website laten maken Emmen

Perfecte website met beheersysteem: € 750,-

De mooiste website van heel Emmen

Tegenwoordig is het hebben van een professionele website een pré (en vooral in Emmen ;)). VrijdagOnline snapt dat niet iedereen daar evenveel tijd voor heeft. Wij bouwen dagelijks professionele websites door heel Nederland en nemen daarbij ook graag jouw zorgen uit handen. Voor vragen kan je ons altijd bereiken via telefoon en e-mail, maar dat is bijna niet nodig vanwege onze makkelijke beheerssysteem. Vraag dus snel een offerte aan via onze website en zie jouw professionele website binnen enkele weken verschijnen op het web.

Meer dan 19 ondernemers uit Emmen gingen je voor

Je kunt al een website laten maken voor € 750!

100% tevreden

Onze professionele webdesigner zorgt ervoor dat jouw website straks is voorzien van een simpel, strak en professioneel design. Je kleuren matchen straks perfect bij elkaar, waardoor je bedrijf meteen opvalt en betrouwbaar oogt. Je website ziet er straks uit om door een ringetje te halen. Ook hoef je je geen zorgen te maken over jouw wensen, daar wordt geheel naar geluisterd en wij leveren je website pas op als jij tevreden bent. 

Geen irritaties vanwege ons makkelijk te gebruik beheerssysteem

Ben jij nou totaal niet goed met computers en andere technische zaken? Dat is bij VrijdagOnline geen enkel probleem vanwege het makkelijk zelf te beheren UMBRACO CMS systeem. Zie jij een foto die jij anders wilt? Met een simpele klik kan jij die zelf aanpassen, toevoegen of verwijderen. Wij bouwen dus als het ware je website voor je en vullen die ook (beperkt), maar je kan hem dus zelf makkelijk aanpassen. No Worries! Je website staat dus niet vast, maar kan met de tijd mee gaan zodat die altijd up-to-date is. 

Maak het zo gek als je wilt

of toch niet? De een wilt een website die alleen maar informatief is, de ander gaat voor de mooie afbeeldingen en weer een ander wilt juist een hele 'drukke' website met van alles erop en eraan. Vanwege ons complete pakket is dat alles mogelijk. Misschien wil jij in het begin geen contactformulier, maar later wel? Dat is geen enkel probleem. Jij kan geheel zelf modules toevoegen en het dus zo gek maken - of juist niet - als je zelf wilt. Zo zit in ons pakket: formulieren, fotoalbums en slides, product en nieuwsoverzichten. En dit is nog maar een handjevol van de mogelijkheden in ons pakket. 

Niemand kan meer om je heen in Emmen

Want je bent namelijk vindbaar in zowel zoekmachines als Social Media. Wat wil je nog meer? Bij oplevering van je website is je website meteen goed vindbaar dankzij onze speciale zoekmachinetechnieken en indexeren wij jouw website ook meteen bij Google, waardoor je teksten en titels snel door Google opgenomen worden. 

De website die je hebt laten maken is straks

  • goed vindbaar (op zoekmachines door onze superieure technieken)
  • goed bereikbaar (via je website op Social Media en formulieren)
  • Mobiel (prachtig op elk apparaat)
  • Professioneel
  • Passend bij je huisstijl
  • En nog zo veel meer mogelijkheden...

In de omgeving van Emmen, zijn vele je al voor geweest.

Zorggroep de Hooimijt

Emmen

Antje Westerink

Assen

Dementheek

Emmen

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?