Offerte aanvragen

Website laten maken Hoogeveen

Professionele website met CMS: € 750,-

Goed gevonden in (Gemeente) Hoogeveen

Ben jij op zoek naar een webdesigner die een professionele website voor jou kan maken zonder te veel gedoe? Dat zit je op de goede plek. VrijdagOnline maakt namelijk websites voor een eenmalig tarief van slechts € 750,- (en € 15,- p.m. voor back-ups, service en updates). Vanwege onze makkelijke beheerssysteem loopt onze communicatie voornamelijk via telefoon en e-mail. Het is dus geen enkel probleem dat jij een website in Hoogeveen wilt en wij gevestigd zijn in Groningen. Op verzoek is het ook mogelijk om bij ons langs te komen, mocht je dat echt willen. 

Meer dan 23 ondernemers uit Hoogeveen gingen je voor

Professionele website en design

Het is natuurlijk belangrijk dat jouw bedrijf in Hoogeveen professioneel oogt en er betrouwbaar uit ziet. Met een professionele website heb jij je doel dan ook zo bereikt. Onze gespecialiseerde websitebouwer zorgt ervoor dat jij een professionele website krijgt en ook geheel naar jouw wensen. Voordat onze webbouwer begint met bouwen neemt hij telefonisch contact met je op om ervoor te zorgen dat je website past bij je logo en huisstijl. 

In de hele gemeente Hoogeveen aanpasbaar en vindbaar

Of je je nu in Pesse, Alteveel, Elim of een ander dorp in de Gemeente Hoogeveen bevindt, je kan overal je website zelf aanpassen. Daarnaast kan iedereen je website ook overal zien vanaf zijn of haar mobiele apparaat omdat onze websites automatisch een perfecte weergave geven op mobiel.

Makkelijk beheerssysteem

Wij werken met Umbraco CMS. Dit CMS is zo makkelijk dat jij geheel zelf je teksten en afbeeldingen kan aanpassen. Met makkelijk bedoelen wij dat je er geen technische kennis voor nodig hebt. Het is een kwestie van knippen, plakken, tekst opmaken en afbeeldingen verschuiven. Klinkt niet moeilijk toch? Daarnaast kan je ons natuurlijk ook gewoon bellen als je er niet uit komt en je het antwoord niet kan vinden in de meegestuurde online handleiding.

Fotoslideshows, formulieren en buttons

De een wilt alleen een website die informatie verstrekt en de ander wil juist zijn producten weergeven. Bij ons is allebei mogelijk en kan je het zo gek maken als je zelf wilt. Wij bieden je de mogelijkheden om uit te breiden met onze inbegrepen modules. 

Om het even overzichtelijk aan je te laten zien, dit is wat wij zoal bieden in ons all-in websitepakket:
- automatische optimalisatie voor mobiel en zoekmachines
- Eenvoudig beheerssysteem
- Alle inbegrepen modules
- Social share knoppen, multi-taal module en product en/of nieuws-overzicht
Vond je dit al uitgebreid? Dan heb je de rest nog niet gezien. Kijk hier voor nog meer informatie. Zo uitgebreid vind je het nergens!

Dus waar wacht je nog op? Juist!

Een website laten maken bij VrijdagOnline voor slechts € 750,- 

In de omgeving van Hoogeveen, zijn vele je al voor geweest.

Zorggroep de Hooimijt

Emmen

Antje Westerink

Assen

Dementheek

Emmen

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?