Offerte aanvragen

Website laten maken Oranje

Professionele website met CMS: € 950,-

Website laten maken Oranje

Waarschijnlijk heb jij in Google: website laten maken Oranje getypt en ben je op deze pagina terecht gekomen. Hoezee! Ben jij op zoek naar een professionele website zonder gedoe? Dan zit je op het goede adres. Ondanks dat wij zijn gevestigd in Groningen, bouwen wij dagelijks professionele websites voor bedrijven in heel Nederland. Onze communicatie verloopt namelijk via telefoon en e-mail omdat wij zo'n makkelijk beheerssysteem hebben, dat langskomen niet nodig is. Wij werken namelijk met Umbraco CMS, welke zo is ontworpen dat je er geen technische kennis voor nodig hebt. En dat is nog niet alles, een website laten maken bij VrijdagOnline kost slechts €950,- (en €15,- per maand voor dagelijkse back-ups, service en updates). Dus waar wacht je nog op?

Meer dan 8 ondernemers uit Oranje gingen je voor

Professionele website zonder gedoe

Wij van VrijdagOnline snappen dat jij een professionele website wilt, maar geen zin hebt in al dat gedoe er om heen. Als je bij ons een website laat maken heb je dat niet, wij verzorgen je website namelijk van A tot Z. Tijdens het proces nemen wij meerdere malen telefonisch contact met je op zodat je wensen gehoord worden. Wij hebben een levertijd van een week dus je website is ook nog eens snel klaar. Daarnaast bieden wij je ons ALL-IN pakket, waardoor je niet steeds extra modules hoeft bij te bestellen, aangezien die allemaal meteen inbegrepen zijn. 

Zelf teksten en afbeeldingen aanpassen

Ondanks dat wij de website voor jou bouwen, ligt het qua content geheel bij jou. Jij kan zelf makkelijk je teksten en afbeeldingen toevoegen, wijzigen en verwijderen. Daarnaast kan je ook zelf pagina's aanmaken en kan je dus eigenlijk gewoon geheel zelf je website beheren. Wij verzorgen het technische gedeelte voor jou en jij de inhoud er van. 

Mobiel

Onze websites zijn zo ontworpen dat ze geoptimaliseerd zijn op mobiele apparaten. Bezoekers kunnen jouw website dus overal zien op hun mobiele apparaat. Daarnaast kan jij zelf op je mobiel of tablet ook makkelijk je website aanpassen. Of je nu in de trein zit of op reis, als jij een goede WiFi verbinding hebt en een mobiel apparaat, kan jij zelf makkelijk je tekst even aanpassen.

Vindbaar in Oranje en omstreken

Nu denk je, dan heb ik een mooie website en verder? Je wilt natuurlijk ook goed gevonden worden. Ook dat is geen enkel probleem bij ons! Je website is meteen goed vindbaar door de speciale zoekmachine technieken die wij gebruiken in het CMS. Daarnaast indexeren wij je ook meteen bij Google, waardoor je teksten en titels ook snel door Google worden opgenomen en je vindbaar bent in Google.

Als je bij VrijdagOnline een website laat maken, kan je website:

  • Meteen goed gevonden worden in zoekmachines
  • Zich aanpassen aan mobiele apparaten
  • Uitbreidbaar met alle inbegrepen modules
  • Onbeperkt pagina's aanmaken
  • Zelf teksten en afbeeldingen bewerken
    Maar dat is nog niet alles. Zo'n uitgebreid pakket vind je nergens, lees hier meer over ons pakket. 

In de omgeving Oranje, zijn vele je al voor geweest.

Zorggroep de Hooimijt

Emmen

Antje Westerink

Assen

Dementheek

Emmen

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?

Online kennismaken?
Klik hier