Offerte aanvragen

Website laten maken Roden

Perfecte website met beheersysteem: € 950,-

Een rollende website in Roden

Wil jij goed gevonden worden in Roden? Wil jij makkelijk zelf je website aanpassen? Wil jij dat je website makkelijk te zien is op elk apparaat? JA, JA en JA. Op elke wens kunnen wij geheel en volmondig Ja zeggen en daarbij vertellen dat jij dan op de goede plek zit bij ons omdat wij jou van al je wensen kunnen voorzien. Ondanks dat wij gevestigd zijn in Groningen, kunnen wij jouw professionele website bouwen en beheren. Ons beheersysteem is namelijk zo makkelijk, dat onze communicatie voornamelijk via telefoon en e-mail verloopt. Ook kunnen wij onze prijzen hierdoor zo laag mogelijk houden, want € 750,- voor je website, dat is je investering toch wel waard?!!

Meer dan 12 ondernemers uit Roden gingen je voor

Website kant en klaar

Nadat wij jouw website onder handen hebben genomen, is je website klaar voor het web. Hiermee bedoelen wij dat je website:

- Vindbaar is op het web (geoptimaliseerd voor zoekmachines)
- Voorzien van professioneel en strak design
- Voorzien van teksten en afbeeldingen (die je naderhand zelf kan aanpassen).
- Is geoptimaliseerd voor mobiele apparaten

Onze websitebouwer gaat aan de slag om te zorgen dat je website een passende uitstraling krijgt en matched bij je huisstijl.

Maar er is nog meer.

Modules, modules en modules (onbeperkt)

We houden maar niet op! We bieden je namelijk nog zo veel meer. Al onze modules zijn namelijk inbegrepen in ons ALL-IN pakket, en dat alles voor maar € 950,-! Van formulieren, widgets, foto-albums en slides tot multi-taal modules en ga zo maar door. Voor het hele rijtje, bekijk ons pakket. Je kan het dus zo gek maken als je zelf wilt. 

Overal aanpasbaar

Waar je op dat moment ook maar bent, je kan waar je maar wilt je website makkelijk even aanpassen op je mobiel, tablet of laptop. Of je nu in de trein zit of op vakantie bent. zolang je maar wifi hebt en een mobiel, tablet of laptop. Daarnaast is het beheersysteem niet moeilijk en krijg je er een online handleiding bij, waardoor je het zonder gedoe kan aanpassen. 

Vindbaar in Roden en omgeving

Bij de oplevering van je website is door onze speciale zoekmachinetechnieken in het CMS je website meteen goed vindbaar. Mensen die op zoek zijn naar je bedrijf kunnen jou snel vinden op het web en in Google. Doordat je website bij Google goed te indexeren is, worden al je teksten makkelijk door Google opgenomen. Ook krijg je in het pakket een zoekmachinemodule, hiermee kan je per pagina aangeven op welk trefwoord de pagina gevonden moet worden en geeft het systeem je handige tips om je vindbaarheid te verbeteren. 

In de omgeving van Roden, zijn vele je al voor geweest.

Zorggroep de Hooimijt

Emmen

Antje Westerink

Assen

Dementheek

Emmen

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?

Online kennismaken?
Klik hier