Offerte aanvragen

Website laten maken Almere Buiten

Professionele website met CMS: € 950,-

Almere Buiten 

Slechts  € 950,- en je hebt binnen een week een website! Wie wil dat nou niet? Waarschijnlijk heb je gezocht op 'Website laten maken Almere Buiten', en toch kom je op een websitebouwer in Groningen uit. Dit komt omdat wij niet in Centrum Buiten gevestigd zijn maar in Groningen. Wij maken websites door heel Nederland, van Limburg tot aan het hoge Noorden, dus het maakt niet uit dat we niet om de hoek zitten.

 

Meer dan 24 ondernemers uit Almere Buiten gingen je voor

Jouw website laten maken in Almere Buiten 

Ben jij opzoek naar een professionele website en woon je in Almere buiten? Dan kunnen wij je verder helpen! Zoals je hieronder bij onze voorbeelden kunt zien hebben wij meerdere klanten in Almere buiten en omstreken. Het is dan ook geen probleem dat wij uw website bouwen vanuit Groningen. We houden contact via de mail en telefoon en als we naar onze klanten reviews kijken zijn zij hier erg tevreden mee!

Jouw smaak en wensen 

Onze vormgever maakt voor jouw een professionele website. Aan de hand van je logo en huisstijl wordt jouw website vormgegeven. Heb je nog geen logo en huisstijl? Geen probleem, dan ontwerpen wij die voor je. We nemen stap voor stap alles met je door! Heb je nadat je website online is gegaan nog vragen? Bel ons gerust en we helpen je verder. 

In het All-in website pakket krijg je onder andere:

  • Geoptimaliseerd voor mobiel en zoekmachines
  • Eenvoudig CMS beheersysteem
  • Fotoalbum
  • Formulieren (bijvoorbeeld: offerte-aanvraag- of contactformulieren)
  • En nog veel meer…

 Waarom kiezen onze klanten een websitebouwer uit Groningen en niet uit Almere Buiten? Omdat wij een landelijke dekking hebben, scherpe tarieven hanteren en prachtige websites opleveren.

Hieronder een paar van onze klanten uit Almere, die jou voorgingen!

Boomhutovernachtingen

Lelystad

Zorgbegeleiding Lelystad

Lelystad

Buytenplaats Suydersee

Lelystad

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?