Offerte aanvragen

Website laten maken Bant

Complete website met CMS: € 950,-

Bant

'Website laten maken Flevoland'. Dat is waarschijnlijk wat je hebt ingetypt in Google, omdat je op zoek bent naar een geschikte webdesigner. Hoewel VrijdagOnline niet in Flevoland gevestigd is, maken wij wel websites voor bedrijven in Flevoland. Een voordelige website laten maken kan voor € 950,-. VrijdagOnline maakt websites voor bedrijven uit heel Nederland en voor bedrijven uit het buitenland. Je kunt hierbij denken aan bedrijven in Groningen, Eindhoven, Amsterdam en Den Haag

Meer dan 11 ondernemers uit Bant gingen je voor

Website laten maken Bant 

Woon je in Bant en ben je opzoek naar een website? Dan heb je geluk want die kunnen wij voor een lage prijs maken. Er wonen zo'n +- 1350 mensen in Bant, grote kans dat hier geen goede webdesigner tussen zit. Wij wonen niet in Bant, maar dat is geen probleem. Wij houden gewoon contact via de mail en telefoon. Dit doen wij al jaren, en onze klanten vinden het prettig werken. Zo hoef je geen afspraak te maken. 

Geen verstand van websites?  

Heb je geen verstand van websites? Laat het bouwen maar aan ons over! Zelf kun je jouw eigen website wel gewoon beheren. Veel van onze klanten zijn leken op het gebied van websites en de bijbehorende technische snufjes. Ons CMS beheersysteem is Umbraco. Dit is heel erg makkelijk te beheren. Dus wanneer je in het weekend SC Bant aan het aanmoedigen bent, kun je alsnog snel en gemakkelijk teksten wijzigingen en pagina's toevoegen! 

In het All-in website pakket krijg je onder andere:

  • Geoptimaliseerd voor mobiel en zoekmachines
  • Fotoalbum
  • Formulieren (bijvoorbeeld: offerte-aanvraag- of contactformulieren)
  • Productoverzicht
  • Weblog
  • Onbeperkt aantal pagina’s
  • Google maps routekaartje
  • En nog veel meer…

Waarom kiezen onze klanten een websitebouwer uit Groningen en niet uit Bant? Omdat wij een landelijke dekking hebben, scherpe tarieven hanteren en prachtige websites opleveren.

Hieronder een paar van onze klanten uit Bant en omstreken, die jou voorgingen!

Boomhutovernachtingen

Lelystad

Zorgbegeleiding Lelystad

Lelystad

Buytenplaats Suydersee

Lelystad

Eenvoudig te gebruiken beheersysteem

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan aanpassen. Hiervoor gebruiken wij het geavanceerde en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is makkelijker in gebruik dan bijvoorbeeld het veelgenoemde Wordpress CMS. Bij je nieuwe website krijg je een inlogcode voor ons makkelijke Umbraco CMS waarmee je jouw eigen website makkelijk kunt aanpassen. 

Binnen 1 week een vindbare website?

Online kennismaken?
Klik hier