Offerte aanvragen

Website laten maken Biddinghuizen

Complete website met CMS: € 950,-

Biddinghuizen

'Website laten maken Biddinghuizen'. Dat is waarschijnlijk wat je hebt ingetypt in Google, omdat je op zoek bent naar een geschikte webdesigner. Hoewel VrijdagOnline niet in Biddinghuizen gevestigd is, maken wij wel websites voor bedrijven in Biddinghuizen. Een voordelige website laten maken kan voor € 950,-. VrijdagOnline maakt websites voor bedrijven uit heel Nederland en voor bedrijven uit het buitenland. Je kunt hierbij denken aan bedrijven in Groningen, Eindhoven, Amsterdam en Den Haag. 

Meer dan 9 ondernemers uit Biddinghuizen gingen je voor

Website laten maken Biddinghuizen

Opzoek naar een professionele websitebouwer uit Biddinghuizen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben al jaren ervaring in het bouwen van professionele websites. Wij maken een website voor je in jouw huisstijl en geheel ingericht naar jouw wensen in één van onze prachtige designs! En dit allemaal voor slechts € 950,-! Benieuwd naar onze designs, klik hier voor de een paar van onze voorbeelden. 

Makkelijk beheren 

Het is weekend, je staat op sportpark De Schelp te kijken naar hoe de wedstrijden gaan van BAS. Dan schiet je opeens te binnen dat je nog iets wil veranderen aan je website. Dat kan! Omdat ons beheersysteem makkelijk te beheren is (nee, je hebt geen technische of website kennis nodig) kun je zo overal inloggen en bijvoorbeeld een tekst wijzigen of een foto toevoegen op jouw website. 

In het All-in website pakket krijg je onder andere:

  • Geoptimaliseerd voor mobiel en zoekmachines
  • Fotoalbum
  • Formulieren (bijvoorbeeld: offerte-aanvraag- of contactformulieren)
  • Productoverzicht
  • Weblog
  • Onbeperkt aantal pagina’s
  • Google maps routekaartje
  • En nog veel meer…

Waarom kiezen onze klanten een websitebouwer uit Groningen en niet uit Biddinghuizen? Omdat wij een landelijke dekking hebben, scherpe tarieven hanteren en prachtige websites opleveren.

Hieronder een paar van onze klanten uit Biddinghuizen en omstreken, die jou voorgingen!

Boomhutovernachtingen

Lelystad

Zorgbegeleiding Lelystad

Lelystad

Buytenplaats Suydersee

Lelystad

Eenvoudig te gebruiken beheersysteem

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan aanpassen. Hiervoor gebruiken wij het geavanceerde en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is makkelijker in gebruik dan bijvoorbeeld het veelgenoemde Wordpress CMS. Bij je nieuwe website krijg je een inlogcode voor ons makkelijke Umbraco CMS waarmee je jouw eigen website makkelijk kunt aanpassen. 

Binnen 1 week een vindbare website?