Offerte aanvragen

Website laten maken Lelystad

Professionele website met CMS: € 750,-

Lelystad

'Website laten maken Lelystad'. Dat is waarschijnlijk wat je hebt ingetypt in Google, omdat je op zoek bent naar een geschikte webdesigner. Hoewel VrijdagOnline niet in Lelystad gevestigd is, maken wij wel websites voor bedrijven in Lelystad. Een voordelige website laten maken kan voor € 750,-. VrijdagOnline maakt websites voor bedrijven uit heel Nederland en voor bedrijven uit het buitenland. 

 

Meer dan 46 ondernemers uit Lelystad gingen je voor

Website laten maken Lelystad 

Opzoek naar een professionele websitebouwer uit Lelystad? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben al jaren ervaring in het bouwen van professionele websites. Wij maken een website voor je in jouw huisstijl en geheel ingericht naar jouw wensen in één van onze prachtige designs! En dit allemaal voor slechts € 750,-!

Design mogelijkheden

Design is één van de belangrijkste dingen als je aan een professionele website denkt. Onze webdesigner richt je website in aan de hand van jouw logo en huisstijl. Zo krijg je een website helemaal naar jouw smaak en wensen. Samen met onze vormgever neem je van te voren alles door, welk design, welke modules wil jij erin hebben, heb je zelf voorkeur voor bepaalde kleuren en wil je bijvoorbeeld bepaalde ‘knoppen’ op een specifieke plek hebben? Dat kan! Heb je totaal geen verstand van design, dan kun je het met een gerust hart gewoon aan de websitebouwer overlaten.

 In het All-in website pakket krijg je onder andere:

  • Geoptimaliseerd voor mobiel en zoekmachines
  • Eenvoudig CMS beheersysteem
  • Fotoalbum
  • Formulieren (bijvoorbeeld: offerte-aanvraag- of contactformulieren)
  • Productoverzicht
  • Weblog
  • Onbeperkt aantal pagina’s
  • Google maps routekaartje
  • En nog veel meer

Waarom kiezen onze klanten een websitebouwer uit Groningen en niet uit Lelystad? Omdat wij een landelijke dekking hebben, scherpe tarieven hanteren en prachtige websites opleveren.

Hieronder een paar van onze klanten uit Lelystad, die jou al voorgingen!

Boomhutovernachtingen

Lelystad

Zorgbegeleiding Lelystad

Lelystad

Buytenplaats Suydersee

Lelystad

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?