Offerte aanvragen

Website laten maken Dokkum

Professionele website met CMS: € 950,-

Dokkum

Ben je net als ons woonachtig in het hoge Noorden? Ben je opzoek naar een bedrijf die voor jou een professionele websites kan maken voor een laag tarief? Dan ben je bij VrijdagOnline aan het juiste adres!

Meer dan 9 ondernemers uit Dokkum gingen je voor

Website laten maken Dokkum

Ben je opzoek naar een professioneel bureau die voor jou een website kan maken tegen een scherp tarief? VrijdagOnline kan al een prachtige website voor jou bouwen voor maar € 950,- eenmalig!

All-in website

Bij ons heb je een website waar écht alles bij in zit. Wil je je website later uitbreiden met extra modules, maar wil je hier niets extra's voor betalen? Geen enkel probleem! Wij hebben namelijk al onze modules inbegrepen in het all-in website pakket. Dit houdt in dat je niets extra's hoeft te betalen voor modules als:

  • Multi-taal
  • Weblog
  • Productoverzicht
  • en ga zo maar door!

Niet alleen in het Noorden

Niet alleen in het Noorden zijn we actief en bouwen wij websites, maar ook in het zuiden zijn we actief! Wij bouwen namelijk websites voor ondernemers door heel Nederland. Denk hierbij ook aan steden zoals: Uithuizen, Raalte en Kaatsheuvel.

Hieronder een paar van onze klanten uit de omgeving Dokkum, die jou voorgingen!

Omada Training & Coaching

Harlingen

STARCK Wonen

Groningen

Van Heeswijck Aanbestedingsadvocaat

Groningen

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?