Offerte aanvragen

Website laten maken Heerenveen

Professionele website met CMS: € 750,-

Heerenveen

Website laten maken Heerenveen. Daar heb je misschien wel op gezocht, en hier ben je terechtgekomen. Dat is mooi, want ons webdesignbureau maakt websites voor bedrijven in Heerenveen. Hoewel ons bureau in Groningen gevestigd is, maken wij websites voor allerlei bedrijven in Friesland. Zo maken wij onder andere websites voor bedrijven in Lemmer, Leeuwarden, Drachten en Sneek.

Meer dan 71 ondernemers uit Friesland gingen je voor

Zelf makkelijk je site bewerken

Een groot voordeel van de websites die VrijdagOnline maakt, is dat je zelf heel makkelijk jouw site kunt bewerken. Je kunt zelf makkelijk de site voor jouw bedrijf in Heerenveen aanpassen. Als je bijvoorbeeld een tekst wil wijzigen kan dit eenvoudig via het CMS dat je bij de website krijgt. Ook kun je nieuwe afbeeldingen toevoegen en onbeperkt pagina's toevoegen aan de site.

Responsive design

Bij VrijdagOnline krijg je een website met responsive design. Dit houdt in dat je website geoptimaliseerd is voor alle mobiele apparaten. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je website niet te vinden is op tablets, iPads en smartphones. 

Webdesign Heerenveen

Je wilt dat je website een bepaalde uitstraling heeft. Wanneer je naar onze voorbeelden pagina gaat kun je een kleine greep uit ons portfolio bekijken. Heb je nog vragen over de mogeklijheden voor jou site? Neem gerust contact met ons op. 

Hieronder een paar van onze klanten uit de omgeving Heerenveen, die jou voorgingen!

Omada Training & Coaching

Harlingen

STARCK Wonen

Groningen

Van Heeswijck Aanbestedingsadvocaat

Groningen

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?