Offerte aanvragen

Website laten maken Joure

Professionele website met CMS: € 950,-

Joure

Een website laten maken in Joure? Wij bouwen professionele websites met CMS en al onze modules voor slechts € 950,- Voor deze prijs ontvang je dus een compleet pakket en bouwen onze ontwerpers je website helemaal af. Al meer dan 1500 ondernemers gingen je voor. Ook ondernemers uit Joure.

Meer dan 9 ondernemers uit Joure gingen je voor

Website laten maken in Joure

Nee, ons kantoor in niet gevestigd in Joure. Wij zitten in Groningen maar dat moet geen probleem zijn voor de samenwerking! Wij houden contact via de mail en telefoon. Dit bespaart veel tijd, en zoals ze zeggen: Tijd kost geld. Dus dat houdt onze prijzen daarom ook zo laag. Voor slechts (eenmalig) € 950,- krijg je een professionele website. 

All-in-one pakket 

In ons all-in-one pakket zitten vele modules. Onder andere:

  • Productoverzicht
  • Multi-taal
  • Weblog 
  • Slideshow 
  • Google maps 
  • Onbeperkt aantal pagina's
  • en nog veel meer.. 

Beheer je eigen website 

Wij werken met het beheersysteem CMS Umbraco. Dit vinden niet alleen wij een gemakkelijk en fijn werkend beheersysteem maar ook onze klanten ervaren dit zo. Dus ook wanneer je geen verstand hebt van websites kun je gewoon met dit systeem werken. Je krijgt bij het all-in-one pakket ook een gratis handleiding. Hierin staat alles stap voor stap uitgelegd, hoe je bijvoorbeeld een pagina moet aanmaken of een afbeelding moet wijzigen. Kom je er na het lezen van de handleiding er nog niet uit? Bel ons, en we helpen je graag verder! 

Hieronder een paar van onze klanten uit de omgeving Joure, die jou voorgingen!

Omada Training & Coaching

Harlingen

STARCK Wonen

Groningen

Van Heeswijck Aanbestedingsadvocaat

Groningen

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?

Online kennismaken?
Klik hier