Offerte aanvragen

Website laten maken Leeuwarden

Professionele website met CMS: € 750,-

Leeuwarden

Een website laten maken voor jouw bedrijf in Leeuwarden, dat is wat je wil. Dit kun je het beste laten doen door een webdesignbureau dat een mooie en professionele site voor je in elkaar kan zetten. VrijdagOnline is een webdesignbureau gevestigd in Groningen dat onder andere websites maakt voor bedrijven in Leeuwarden, Nieuwegein, Drachten, Heerenveen, Hoogezand en Assen. Voor een complete website met CMS betaal je slechts € 750,-.

Meer dan 59 ondernemers uit Leeuwarden gingen je voor

Een zakelijke website of toch een speelse?

Bij VrijdagOnline hebben wij verschillende soorten designs. Bekijk onze voorbeelden, hier zie je een kleine greep uit ons portfolio. Heb je vragen over de verschillende mogelijkheden voor je website? Neem dan contact met ons op. 

Wij staan altijd voor je klaar

Wanneer jouw website af is, kun je later zelf altijd nog elementen op jouw site aanpassen. Bij de site ontvang je namelijk een krachtig beheersysteem waarin je zelf makkelijk kunt werken. Bij dit CMS ontvang je een duidelijke handleiding. Mocht je ergens toch niet uitkomen, dan kun je ons altijd bellen. Wij staan altijd voor je klaar en helpen je graag verder. Laat dus de website voor jouw bedrijf in Leeuwarden maken door VrijdagOnline!

Voordelen voor jouw bedrijf in Leeuwarden

  • Complete website met CMS voor slechts € 750,-
  • Multi-taal module
  • Krachtig beheersysteem
  • Zelf makkelijk elementen op de site aanpassen (teksten, foto's, nieuwe pagina's toevoegen)
  • Perfecte weergave op mobiele apparaten
  • Makkelijk te indexeren door Google en daardoor snel in zoekresultaten
  • Gratis klantenservice

Website bouwer Leeuwarden

De website bouwer in Leeuwarden maakt voor jou een prachtige website geheel op maat in één van de bovengenoemde designs. Wij van VrijdagOnline gaan professioneel te werk om jouw website geheel in jouw huisstijl en wensen te maken. Wat zit er eigenlijk in die prijs van € 750,-? Het is geheel aan jou, je kunt zelf de kleuren aangeven, het lettertype, de afbeeldingen en nog veel meer!

Hieronder een paar van onze klanten uit de omgeving Leeuwarden, die jou voorgingen!

Omada Training & Coaching

Harlingen

STARCK Wonen

Groningen

Van Heeswijck Aanbestedingsadvocaat

Groningen

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?