Offerte aanvragen

Website laten maken Lemmer

Professionele website met CMS: € 950,-

Lemmer

Ben jij opzoek naar een professionele websitebouwer die voor een laag tarief een unieke website voor jou kan bouwen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Meer dan 6 ondernemers uit Lemmer gingen je voor

Website laten maken Lemmer

Heb jij nog geen professionele website? Of heb je wel een website, maar is deze hopeloos verouderd? Dan ben je bij VrijdagOnline aan het juiste adres!

Uniek en all-in

Onze webdesigners zijn gespecialiseerd in het bouwen van unieke websites. Aan de hand van jouw eigen huisstijl wordt jouw website gebouwd, dus compleet uniek! Ook zijn wij de enige die écht all-in zijn. Al onze uitbreidingsmodules zitten namelijk inbegrepen in het tarief van €950,-! Denk hierbij aan de volgende modules:

  • Multi-taal
  • Weblog
  • Productenoverzicht
  • Nieuwsoverzicht
  • Login-module
  • Formulieren

En ga zo maar door!

Door heel Nederland

Niet alleen in Friesland zijn we actief, maar door heel Nederland! Persoonlijk zijn we gevestigd in Groningen, maar de afstand is geen enkel probleem, omdat volledig online te werk gaan. Ook hebben we klanten in steden als: Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Hieronder een paar van onze klanten uit de omgeving Lemmer, die jou voorgingen!

Omada Training & Coaching

Harlingen

STARCK Wonen

Groningen

Van Heeswijck Aanbestedingsadvocaat

Groningen

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?