Offerte aanvragen

Website laten maken Apeldoorn

Professionele website met CMS: € 950,-

Apeldoorn

'Website laten maken Apeldoorn'. Dat is waarschijnlijk wat je hebt ingetypt in Google, omdat je op zoek bent naar een geschikte webdesigner. Hoewel VrijdagOnline niet in Apeldoorn gevestigd is, maken wij wel websites voor bedrijven in Apeldoorn. Een voordelige website laten maken kan voor € 950,-. VrijdagOnline maakt websites voor bedrijven uit heel Nederland en voor bedrijven uit het buitenland. Je kunt hierbij denken aan bedrijven in Groningen, Eindhoven, Amsterdam en Den Haag. 

Meer dan 27 ondernemers uit Apeldoorn kozen VrijdagOnline

Website laten maken Apeldoorn

Opzoek naar een professionele websitebouwer uit Apeldoorn? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben al jaren ervaring in het bouwen van professionele websites. Wij maken een website voor je in jouw huisstijl en geheel ingericht naar jouw wensen in één van onze prachtige designs! En dit allemaal voor slechts € 950,-!

Design mogelijkheden

Design is één van de belangrijkste dingen als je aan een professionele website denkt. Onze webdesigner richt je website in aan de hand van jouw logo en huisstijl. Zo krijg je een website helemaal naar jouw smaak en wensen. Samen met onze vormgever neem je van te voren alles door, welk design, welke modules jij erin wil hebben, heb je zelf voorkeur voor bepaalde kleuren en wil je bijvoorbeeld bepaalde ‘knoppen’ op een specifieke plek hebben? Dat kan! Heb je totaal geen verstand van design, dan kun je het met een gerust hart gewoon aan de websitebouwer overlaten.

In het All-in website pakket krijg je onder andere:

  • Geoptimaliseerd voor mobiel en zoekmachines
  • Eenvoudig CMS beheersysteem
  • Fotoalbum
  • Formulieren (bijvoorbeeld: offerte-aanvraag- of contactformulieren)
  • Productoverzicht
  • Weblog
  • Onbeperkt aantal pagina’s
  • Google maps routekaartje
  • En nog veel meer…

Waarom kiezen onze klanten een websitebouwer uit Groningen en niet uit Apeldoorn? Omdat wij een landelijke dekking hebben, scherpe tarieven hanteren en prachtige websites opleveren.

Hieronder een paar van onze klanten uit de omgeving Apeldoorn, die jou voorgingen!

Willy Vels Fotografie

Apeldoorn

Taxi Nijmegen D.T.C.

Nijmegen

CareerJob

Arnhem

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?