Offerte aanvragen

Website laten maken Bedum

Professionele website met CMS: € 950,-

Professionele website in Bedum

Ben je zelfstandig ondernemer in de buurt van Bedum en ben je opzoek naar een webdesigner die een website kan maken voor jouw bedrijf? Dat ben je bij VrijdagOnline aan het juiste adres! Ons webdesignbureau is ook gevestigd in Groningen. Dus ben je opzoek naar een betaalbare website, maar moet deze wel voorzien van goede kwaliteit? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Lees snel verder voor meer informatie en wat er allemaal in ons complete pakket voor slechts  € 950,- zit!

Meer dan 14 ondernemers uit Bedum gingen je voor

Website laten maken Bedum

Ben jij woonachtig in het Groningse Bedum en wil je een professionele website laten maken? Dat is toevallig! VrijdagOnline is net als jij gevestigd in Groningen. Wij hebben al meer dan 14 ondernemers uit Bedum geholpen aan een professionele website, maar we zijn ook actief in andere plaatsen door heel Nederland, zoals: Apeldoorn, Zutphen en Amsterdam.

Alle modules inbegrepen!

Zoals de titel al zegt zitten alle modules inbegrepen in het ALL-IN pakket! Superhandig! Geen gedoe meer met wat wat je allemaal wel of niet wilt en later misschien wil wijzigen. Het zit allemaal in 1 pakket. Van fotoalbum- en fotoboekmodule tot aan formulieren en social share knoppen. Je kan het zo gek maken als je zelf wilt. Kijk voor het volledige pakket hier.

100% Responsive design

Bij VrijdagOnline ben je er 100% zeker van dat jouw website responsive is op alle apparaten. Responsive houdt in dat de website zich aanpast aan het apparaat. Aangezien steeds meer mensen op het internet surfen via mobiele telefoon, tablet en laptop is het belangrijk dat jij als ondernemer hierop inspeelt! Waar jouw bezoekers op dat moment ook zijn, misschien staan ze op de brug de Gele klap of zijn ze in de Walfriduskerk, waneer er winternet (WiFi) beschikbaar is, is jouw website perfect weergeven op elk mobiel apparaat.

Waarom VrijdagOnline?

  • Snel contact via mail en telefoon
  • Professionele website in jouw huisstijl
  • Een handig compleet ALL-IN websitepakket
  • Scherpe prijs van € 950,-

Websites uit Bedum en omstreken, die al bij ons een prachtige website hebben!

Van Heeswijck Aanbestedingsadvocaat

Groningen

De Sluiswachter

Groningen

De Orthopedische Schoenmakerij Groothuis

Groningen

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?