Offerte aanvragen

Website laten maken Delfzijl

Professionele website met CMS: € 750,-

Website laten maken in "Delfziel"

Voor jouw bedrijf in Delfzijl een website maken bij een webdesignbureau dat websites tegen een scherp tarief maakt? Zoek niet verder, je zit op de goede plek! Onze webdesigners maken professionele, strakke websites met een slimme techniek die ervoor zorgt dat Google jouw website snel kan vinden en tussen de zoekresultaten kan plaatsen. Laat VrijdagOnline een mooie nieuwe website maken voor jouw bedrijf in Delfzijl en je zult niet teleurgesteld zijn! Ook jij bent straks vindbaar vanuit Delfzijl met een complete website voor slechts € 750,-.

Meer dan 18 ondernemers uit Delfzijl gingen je voor

Website bouwer Delfzijl

VrijdagOnline maakt gebruik van een makkelijk beheersysteem namelijk: CMS. Hier kun je zelf eenvoudig de elementen op jouw website aanpassen. Zo kun je nieuwe afbeeldingen toevoegen en wijzigen of tekst wijzigen en toevoegen. Tevens is het mogelijk om onbeperkt nieuwe pagina’s toe te voegen aan uw website. Laat het aan ons over, wij snappen dat jij geen zin hebt in gedoe! Voor vragen kan jij natuurlijk altijd bij ons terecht via de telefoon of mail.

Perfecte mobiele weergave

Bij ons laat je de website maken in responsive design. Dat wil zeggen dat de website zichzelf optimaliseert voor alle mobiele apparaten. Het formaat van de website past zich automatisch aan voor tablets en telefoons, hierdoor is de website goed leesbaar en zichtbaar op alle mobiele apparaten. 

Overal aanpassen

Het maakt niet uit waar jij op dat moment bent, jij kan overal jouw website qua teksten en afbeeldingen zelf aanpassen. Het is ten eerste super makkelijk, ook al snap jij misschien weinig van computers (of wel, dat is dan mooi meegenomen) dan is dat helemaal geen probleem. Iedereen kan met dit beheerssysteem werken. Daarnaast kan jij jouw beheerssysteem overal openen, zodat jij snel iets kan aanpassen als jij daar zin in hebt. Of je nu op een Pinksterfeest staat in Delfzijl op misschien op DelfSail, superhandig toch?

Inbegrepen alle modules

Van fotoalbum- en fotoboek tot formulieren en Social Share knoppen. Bekijk het hele pakket hier (en het is goed, dat zweer ik!).


Websites maken Noord Nederland

Webdesignbureau VrijdagOnline maakt websites voor bedrijven door heel Noord Nederland. Zo maken wij in Groningen websites voor bedrijven in onder andere: StadskanaalWinschoten en Hoogezand, in Friesland voor bedrijven in: Leeuwarden, Sneek en Drachten en in Drenthe voor bedrijven in Assen, Meppel en Emmen.

Bekijk hieronder wat voorbeelden van professionele websites die wij hebben gemaakt in Delfzijl en omgeving!

Van Heeswijck Aanbestedingsadvocaat

Groningen

De Sluiswachter

Groningen

De Orthopedische Schoenmakerij Groothuis

Groningen

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?