Offerte aanvragen

Website laten maken Leek

Professionele website met CMS: € 950,-

Website laten maken in 'Laik' of 'de Lieke'

Wil jij een professionele en complete website laten maken in Leek? Dat is toevallig! Ons bureau is ook gelegen in het prachtige Groningen! VrijdagOnline heeft een ALL-IN websitepakket voor € 950,-, waarin alle modules zijn inbegrepen. Je hoort het goed, geen gedoe! Wanneer jij jouw teksten en afbeeldingen aanlevert (teksten kan je voor een bepaald tarief ook bij ons bestellen), verzorgen wij jouw website tot in de puntjes en tot hij helemaal gereed is voor het web. Jouw website kan al binnen een week online zijn. Dus wil jij goed vindbaar zijn in Leek en omstreken? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Lees snel verder voor meer informatie over de mogelijkheden.

Meer dan 19 ondernemers uit Leek gingen je voor

100% Responsive

Responsive, wat is dat? zie ik je nu denken. Het is heel gemakkelijk, responsive houdt in dat onze websites automatisch meeschalen met mobiele apparaten. Jouw website is straks dus perfect zichtbaar (en vindbaar) op elk mobiel apparaat. Ook kan jij gemakkelijk via mobiele apparaten in jouw beheerssysteem komen. Je kan je website dus overal aanpassen, of je nu op de Pinkstermarkt van Leek staat of op het evenementsterrein aan de Tolberstraat.


Complete website van A tot Z

Wij maken jouw website helemaal klaar voor het web. Van design tot opmaak van 5 pagina's en 4 professionele stockphoto's. Het enige wat jij hoeft te doen is je teksten aanleveren (tenzij je die door ons tegen een betaald tarief wil laten schrijven) en eventuele foto's opsturen zodat wij die in jouw website kunnen stoppen. Verhuizen, overzetten en het design opmaken nemen wij in handen voor jou, geen gedoe dus.

Inbegrepen alle modules

In het ALL-IN pakket zitten alle modules, net zo handig toch? Geen gedoe meer met het later bestellen van modules, alles zit inbegrepen. Door onze modules kan jij je afbeeldingen prachtig weergeven vanwege ons fotoboek of fotoslideshow en daarnaast kan jij ook formulieren op je website plaatsen (om offertes aan te vragen of contact op te nemen), en ga zo maar door. Er zit zo veel in ons pakket, dat het bijna te veel is om op te noemen. Wil je het hele pakket zien? Kijk dan even hier.

Ook buiten Leek

We zijn trots op het feit dat we al 19 ondernemers uit Leek hebben geholpen aan een professionele website, maar niet alleen in Leek zijn we actief! Door heel Nederland hebben we al tevreden klanten, bijvoorbeeld in steden als: Kampen, Nijmegen, Maastricht en Assen.

Bekijk hieronder de websites die wij hebben gemaakt voor, klanten uit Leek en omgeving!

Van Heeswijck Aanbestedingsadvocaat

Groningen

De Sluiswachter

Groningen

De Orthopedische Schoenmakerij Groothuis

Groningen

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?

Online kennismaken?
Klik hier