Offerte aanvragen

Website laten maken Stadskanaal

Professionele website met CMS: € 750,-

Website laten maken in "kanaal van de stad (Groningen)"

Wil je een website laten maken voor jouw bedrijf in Stadskanaal? Voor slechts € 750,- krijg je een complete website met beheersysteem bij VrijdagOnline. Als je een website hebt laten maken door de webdesigners van VrijdagOnline kun je met het makkelijke beheersysteem altijd nog zelf elementen aanpassen op jouw website (zoals tekst en afbeeldingen). Mocht je ergens toch niet uitkomen dan kun je altijd bellen naar onze gratis klantenservice! Aarzel dus niet vraag nu een offerte aan om een website voor jouw bedrijf in Stadskanaal te laten maken. Lees snel verder voor meer informatie.

Meer dan 9 ondernemers uit Stadskanaal gingen je voor

Prachtige designs

Wanneer je door ons een website laat maken kun je kiezen uit onze succesvolle webdesigns. Voor ieder wat wils, wil jij een zakelijke uitstraling? (check), of liever een speelsere vrolijke uitstraling? (check). Ook hebben wij moderne templates die er allemaal professioneel en strak uitzien. Wil jij wat meer visueel beeld? Bekijk dan even onze voorbeelden. 


Complete website + beheerssysteem

Wij willen natuurlijk dat de site voor jouw bedrijf in Stadskanaal helemaal wordt zoals jij dat wilt, maar het kan natuurlijk altijd zijn dat je later zelf nog dingen op de site wilt aanpassen of nieuwe teksten of foto's wit toevoegen. Met de websites van VrijdagOnline kan dat! Met het CMS dat je bij de website ontvangt kun je zelf makkelijk de site bewerken. Mocht je ergens niet uitkomen, dan kun je ons altijd bellen of mailen! Daarnaast snappen wij dat jij totaal geen zin hebt in gedoe en misschien niet heel goed met computers bent, dat maakt helemaal niks uit! Wij zorgen ervoor dat jouw website compleet is (met door jou aangeleverde teksten en afbeeldingen).

Zichbaar op tablet, mobiel en computer

Jouw website is straks perfect weergeven op alle mobiele apparaten. En dit geheel gratis! Dit zit namelijk ook in het ALL-IN pakket. In dit ALL-IN pakket zit nog veel meer. Bijna te veel zelfs om op te noemen. Bekijk het hele pakket hier.


Laat je website maken bij VrijdagOnline zodat hij straks:

  • Perfect weergeven is op elk mobiel apparaat
  • Aanpasbaar is door ons makkelijke beheerssysteem: UMBRACO CMS
  • Volledig is omdat jij onbeperkt pagina's kan maken
  • Inbegrepen met alle modules (fotoalbum, formulieren, social share knoppen etc.)

Wij hebben voorbeelden voor jou, van klanten uit Stadskanaal en omgeving!

Van Heeswijck Aanbestedingsadvocaat

Groningen

De Sluiswachter

Groningen

De Orthopedische Schoenmakerij Groothuis

Groningen

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?