Offerte aanvragen

Website laten maken Uithuizen

Professionele website met CMS: € 950,-

Prachtige website in "Oethoezen"

Momenteel heb jij een bedrijf in Uithuizen en zoek jij iemand die een prachtige en professionele voor jou kan bouwen voor een scherpe prijs. Stop dan met verder zoeken! Jouw antwoord is, precies: VrijdagOnline. VrijdagOnline bouwt websites in heel Nederland en Groningen (wij zijn namelijk gevestigd in Groningen, lekker dichtbij!). Onze communicatie verloopt efficiënt en supergoed via telefoon en e-mail (maar aangezien Uithuizen ook in het hoge Noorden ligt kan je ook altijd langskomen, mocht je dat echt willen). Jouw website is straks van A tot Z perfect voor op het web, responsive en door jouw zelf bewerkbaar. Wat wil je nog meer? Lees voor meer informatie snel verder. 

Meer dan 4 ondernemers uit Uithuizen gingen je voor

Website laten maken Uithuizen

Wil je graag je website laten maken en ben je woonachtig in de omgeving van Uithuizen? Wij bouwen al jaren professionele websites vanuit ons kantoor in Groningen en willen jou hier graag bij helpen! Wij zorgen ervoor dat jouw huisstijl perfect gecreeërd wordt in een van onze designs. Onze designs zijn divers, dus voor elk wat wils: van modern en strak tot speels en creatief. Wil jij toch wat meer visueel beeld? Bekijk dan onze voorbeelden.

Inbegrepen, inbegrepen, inbegrepen

Al onze websites zijn 100% responsive. Dit houdt in dat je niets extra hiervoor hoeft te betalen als je een website laat maken bij VrijdagOnline. Je website zal zich volledig aanpassen aan het apparaat. Hij is dus niet alleen perfect te zien via de computer, maar ook via de tablet, laptop en zelfs de mobiele telefoon is deze goed te zien! Daarnaast zijn ook alle modules inbegrepen (zie hieronder). 

Wat je allemaal krijgt voor die scherpe prijs? Te veel! :

  • Multi-taal (van die leuke taalvlaggetjes)
  • Formulieren die bezoekers kunnen invullen
  • Productoverzicht (of nieuwsoverzicht)
  • Weblog
  • Zelf onbeperkt aantal pagina’s aanmaken
  • Routekaartje van Google Maps
  • Social Share knoppen (delen, delen, delen!)
  • Is dit nog niet genoeg? Wij bieden nog veel meer

Niet alleen Groningen

Wij zijn dan wel gelegen in de provincie Groningen, maar ook buiten Groningen zijn wij actief! De meeste klanten wonen in de randstad, maar we zijn actief door heel Nederland. Denk hierbij ook aan steden als: Utrecht, Enschede en Eindhoven.

Uit Uithuizen en omgeving gingen al meerdere jou voor, bekijk snel hun website!

Van Heeswijck Aanbestedingsadvocaat

Groningen

De Sluiswachter

Groningen

De Orthopedische Schoenmakerij Groothuis

Groningen

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?

Online kennismaken?
Klik hier