Offerte aanvragen

Website laten maken Zuidhorn

Professionele website met CMS: € 950,-

Website laten maken in "Sûdhörn"

Ben je opzoek naar een professioneel bureau die voor jou voor een voordelig tarief een website kan bouwen? Dat is toevallig! Wij zijn ook gelegen in Groningen en kunnen al een websites bouwen voor €950,- eenmalig! Wil jij daarnaast dat jouw website snel op het web staat, professioneel is en mobiel? Kijk dan niet verder. Wij hebben een compleet pakket, waardoor uw website snel en prachtig gebouwd kan worden. Binnenkort ben jij ook vindbaar in Zuidhorn. Lees snel verder voor meer informatie.

Meer dan 6 ondernemers uit Zuidhorn gingen je voor

Website laten maken Zuidhorn

Wil je een website laten maken, maar kun je dit niet zelf? Wij kunnen jou hierbij helpen! Wij snappen dat je geen zin hebt in gedoe en misschien zelf niet enorm goeie skills hebt als het gaat om computers. Dat is geen enkel probleem. Wij bouwen jouw website totdat die klaar staat voor het web en daarna kan jij je website zelf heel gemakkelijk aanpassen qua teksten en afbeeldingen. Wil jij meer lezen over het makkelijke beheerssysteem die jij bij je website krijgt? Kijk dan hier en zie hoe makkelijk het is.

Mobiel

Je hebt bij ons niet alleen een professionele website met een gemakkelijk beheersysteem, maar je website is ook volledig responsive (dus op elk mobiel apparaat perfect zichtbaar). Jouw bezoekers kunnen jouw website dus gewoon bekijken vanaf hun mobiel, tablet of laptop waar zij op dat moment ook maar zijn. 

Zeer compleet (alle modules inbegrepen!)

Wat wij jou kunnen bieden is een zeer compleet pakket.  Sinds kort zitten al onze modules ook gratis inbegrepen in het pakket van €950,-. Hieronder een aantal modules die gratis inbegrepen zijn:


Buiten Groningen

Niet alleen in Groningen bouwen wij websites voor tevreden klanten. Wij zijn actief in het Noorden, maar zijn ook actief in andere plaatsen door heel Nederland! Wist je dat onze meeste klanten woonachtig zijn in de randstad? Ook zijn we actief in plaatsen zoals: Enschede, Utrecht en Eindhoven.

Bekijk de websites die wij al hebben gemaakt voor, tevreden klanten uit Zuidhorn en omgeving.

Van Heeswijck Aanbestedingsadvocaat

Groningen

De Sluiswachter

Groningen

De Orthopedische Schoenmakerij Groothuis

Groningen

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?