Offerte aanvragen

Website laten maken Kerkrade

Professionele website met CMS: € 950,-

Website laten maken in Kerkrade

Zoek jij iemand in Kerkrade die snel een prachtige website voor jou kan maken in een professioneel en strak design? VrijdagOnline is dé plek daarvoor. Wij bouwen technisch sterke websites met een CMS dat het mogelijk maakt voor jou om makkelijk elementen op uw site aan te passen. Ondanks dat wij gevestigd zijn in het hoge Noorden is dat geen enkel probleem. In tegendeel wij bouwen wekelijk websites voor bedrijven gevestigd in het zuiden. Dit komt vanwege onze snelle maar hele efficiënte manier van communiceren via telefoon en mail. Dit verloopt vlekkeloos en is een goede manier om snel een prachtige website voor jou klaar te zetten geheel naar jouw wensen. Lees snel verder voor meer informatie.

Meer dan 21 ondernemers uit Kerkrade gingen je voor

Vindbaar in en om Kerkrade

Wanneer je een website laat maken voor jouw bedrijf in Kerkrade wil je natuurlijk wel dat de site terecht komt in de zoekresultaten van Google. Onze websites bouwen wij in Umbraco CMS. Dit is een systeem dat het voor Google mogelijk maakt websites snel en makkelijk te indexeren, zodat zij ook binnen korte tijd tussen de zoekresultaten komen te staan. De geavanceerde technologie van de site zorgt ervoor dat de site goed te indexeren is door Google. Dit betekent dat de site opgenomen zal worden in Google's zoekresultaten en dat de website van jouw bedrijf in Kerkrade goed vindbaar is in Google.

Uitbreidingsmodules

Een website laten maken voor jouw bedrijf uit Kerkrade kan met een heleboel extra's. Je kunt gebruik maken van onze uitbreidingsmodules. Hiermee kun je extra functies toevoegen op de website. Zo kun je denken aan een Social Share module, multi-taal module of een fotoalbum-module. Bekijk hier al onze uitbreidingsmodules om jouw website een professionele uitstraling te geven.

Wij verzorgen beeldmateriaal

Mocht jij geen tijd hebben (of gewoon geen zin, kan natuurlijk ook) voor het laten maken van professionele foto's, maar wil jij wel mooie kwalitatieve en scherpe afbeeldingen op jouw website hebben die passen bij je branche en/of bedrijf? Geen enkel probleem. In het ALL-IN pakket zitten 4 professionele stockphoto's inbegrepen die wij voor jou reserveren. Je kan ze naderhand ook altijd zelf aanpassen. Zo komen we namelijk op het volgende punt. 

Zelf je website aanpassen

Je kan geheel zelf je teksten en afbeeldingen en andere elementen op je website aanpassen. Ook als je niet goed bent is dit geen enkel probleem aangezien het zo'n makkelijk beheerssysteem is die wij voor jou hebben klaargezet. 

ALL-IN websitepakket

Alles zit in het pakket voor slechts  € 950,- Alle modules zijn inbegrepen. Handig hé?! Geen extra kosten, alles in een duidelijk en overzichtelijk pakket. Je kan kiezen uit modules als: foto-album, fotoboek, formulieren, weblog, product/nieuws overzicht. 

Bekijk het complete pakket hier

 

Wij in het Noorden (Groningen), jij in het Zuiden (Kerkraden en omgeving)? Geen enkel probleem. Vele gingen jou voor!

Flexkantoor Maastricht

Maastricht

Fysic Fysiotherapie & Training

Breda

Taxi Nijmegen D.T.C.

Nijmegen

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?