Offerte aanvragen

Website laten maken Maastricht

Responsive website met CMS: € 750,-

Maastricht

Een website laten maken voor jouw bedrijf in Maastricht? Dat kan! VrijdagOnline heeft al jaren lang ervaring in het bouwen van professionele websites voor een scherpe prijs.

Meer dan 7 ondernemers uit Maastricht gingen je voor

Website laten maken Maastricht

Woon jij in het prachtige Maastricht en ben je nog opzoek naar iemand die je kan helpen bij het bouwen van een professionele website? VrijdagOnline is gespecialiseerd hierin en wil jou hier graag bij helpen.

In heel Nederland actief

Niet alleen in Maastricht en Limburg hebben we al veel tevreden klanten, maar ook uit steden door heel Nederland zijn wij actief! Denk hierbij aan steden, zoals: Groningen, Enschede, Eindhoven en Zwolle.

100% Responsive

Alle websites die wij bouwen zijn 100% responsive. Anno 2015 is het uiterst belangrijk dat je ervoor zorgt dat jouw website op alle apparaten goed te bezoeken is. Veel bezoekers zoeken tegenwoordig online via tablet of mobiele telefoon. Wij zullen er dus voor zorgen dat jouw website zal meeschalen met het apparaat.

Hieronder een paar van onze klanten uit de omgeving Maastricht, die jou voorgingen!

Flexkantoor Maastricht

Maastricht

Fysic Fysiotherapie & Training

Breda

Taxi Nijmegen D.T.C.

Nijmegen

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?