Offerte aanvragen

Website laten maken Montfort

Responsive website met CMS: € 950,-

Website laten maken Montfort (zonder gedoe)

Ben jij op zoek naar een bedrijf die voor jou een prachtige en professionele website kan maken en woon je in Montfort? VrijdagOnline is gevestigd in het hoge Noorden en bouwt dagelijks websites door heel Nederland. Dit kan vanwege de snelle en effectieve communicatielijnen via telefoon en e-mail, waardoor jouw website snel op het web kan komen, er prachtig uitziet en geheel naar jouw wensen. Wij snappen dat je geen zin hebt in gedoe en misschien niet enorm goed bent met computers, wij verzorgen jouw website van A tot Z voor slechts €950,-. Wil je toch wat meer weten? Lees dan snel even verder.

Meer dan 4 ondernemers uit Montfort gingen je voor

Website laten maken Montfort

Ben je opzoek naar een professioneel bureau die voor jou een passende website kan bouwen? Wil je een unieke website, maar heb je het juiste bureau nog niet gevonden? Wellicht kunnen wij jou hierbij helpen! Wij bouwen al jaren professionele websites voor onze tevreden klanten! Ben jij de volgende?

Écht all-in

Wij zijn als enige écht all-in. Dit houdt in dat al onze modules gratis zitten inbegrepen in het tarief van €950,- eenmalig en een tientje per maand. Met deze modules krijg jij de mogelijkheid om jouw website in meerdere talen te presenteren (multi-taal module), blogs te schrijven (weblog-module) en om bijvoorbeeld jouw producten overzichtelijk te presenteren (productoverzicht-module).

Bekijk het complete pakket

Jouw website is straks

  • Vindbaar
  • Mobiel (responsive)
  • Makkelijk aanpasbaar
  • In jouw huisstijl

Door heel Nederland

Niet alleen in Montfort zijn wij actief! Denk ook aan steden als: Venlo, Haarlem en Lelystad. Zelf zijn we gevestigd in de provincie Groningen, maar voor ons is de afstand geen enkel probleem! Onze communicatie gaat volledig online en we hebben hier nog nooit problemen mee gehad.

In Montfort en omgeving zijn al professionele websites te vinden, die wij hebben gemaakt. Bekijk ze snel!

Flexkantoor Maastricht

Maastricht

Fysic Fysiotherapie & Training

Breda

Taxi Nijmegen D.T.C.

Nijmegen

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?

Online kennismaken?
Klik hier