Offerte aanvragen

Website laten maken Den Bosch

Responsive website met CMS: € 750,-

Website laten maken in Den Bosch

Wil je een website laten maken voor je bedrijf in Den Bosch, Oss, Zaltbommel, Geldermalsen of Waalwijk? Dan ben je bij VrijdagOnline aan het juiste adres. Ons webdesignbureau heeft al voor meer dan 500 bedrijven websites gemaakt. Bij ons werken ervaren en betrouwbare webdesigners die gespecialiseerd zijn in het maken van mooie en strakke websites. Een betaalbare en professionele website laten maken voor je bedrijf in 's Hertogenbosch is een fluitje van een cent.

Woon jij in Den Bosch en wil jij graag een website laten maken voor je bedrijf? VrijdagOnline kan jou wellicht verder helpen. Wij hebben al voor honderden bedrijven websites gemaakt. 

Meer dan 24 ondernemers uit Den Bosch gingen je voor

Webdesignbureau Den Bosch

Wij bouwen prachtige websites in Den Bosch en omstreken. Maar in feite maakt het natuurlijk niet uit waar je een website laat maken. Immers zal al het contact over de bouw van je website plaatsvinden via telefoon en e-mail. Mocht je willen langskomen, dan kan je natuurlijk ook een afspraak maken om een kopje koffie bij ons te komen drinken.

Drie websites in één

Voor je bedrijf in 's Hertogenbosch maken wij niet zomaar een website. We maken namelijk een website in responsive resign. Dit betekent dat het formaat van de website zich automatisch aanpast voor alle mobiele apparaten. Daarmee krijgt de website een speciale geoptimaliseerde vormgeving op tablets en smartphones. Daarmee krijg je een website die geschikt is voor pc's, tablets en telefoons. Je ontvangt als het ware drie websites in één makkelijk systeem.

Makkelijk CMS 's Hertogenbosch

Bij de website ontvang je een krachtig beheersysteem waarmee je zelf makkelijk elementen op de website kan aanpassen. Zo kan je zelf eenvoudig teksten wijzigen en nieuwe foto's toevoegen. Ook kan je nieuwe pagina's toevoegen aan deze nieuwe website. Het aantal pagina's dat je kan toevoegen is onbeperkt.

Website bouwer in Den Bosch

Je zocht een website bouwer in Den Bosch? Dan ben je aan het juiste adres bij VrijdagOnline. In combinatie met jouw huisstijl ontwikkelen we een unieke en professionele website die goed bij jou en het bedrijf past. Wij bieden dit gehele aanbod aan voor slechts €599,-. Bekijk het complete pakket hier.

Ook in de rest van Nederland!

Onze klanten komen niet alleen uit Den Bosch, maar ook uit: Barneveld, Sneek, Harlingen, Drachten, Lelystad en Zuidlaren.

In Den Bosch en omstreken hebben wij al meer websites gemaakt, bekijk ze hieronder snel!

Fysic fysiotherapie

Breda

Tasty

Spijkenisse

Essential Aesthetics

Den Haag

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?