Website laten maken Eindhoven

Professionele website met CMS: € 599,-

Website laten maken in Eindhoven

Een website laten maken in Eindhoven? Wij bouwen websites in heel Nederland. Veel van deze klanten komen uit Eindhoven. Ook een webdesigner in Eindhoven nodig? Laat je website voor een betaalbare prijs maken door VrijdagOnline. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Groningen, maar we maken websites voor bedrijven in heel Nederland. Wij snappen dat je geen zin hebt in gedoe en misschien niet zo handig bent met computers. Dit is geen enkel probleem, wij verzorgen jouw website van A tot Z. Ja je hoort het goed, een complete website voor slechts €599,-! Daarnaast is deze website ook nog eens responsive (perfecte weergave op mobiele apparaten), vindbaar en door jou zelf aanpasbaar. Lees snel verder voor meer informatie.

Meer dan 39 ondernemers uit Eindhoven gingen je voor

Website laten maken Eindhoven - makkelijk CMS

Zoek jij naar het meest complete website-pakket van Nederland? VrijdagOnline is dé aanbieder van het beste all-in pakket van Nederland! Een goed vindbare website, met handig CMS-systeem en inbegrepen met alle modules voor slechts €599,- ! Je hebt dan niet alleen een nieuwe website, maar ook nog eens een goed vindbare website. Het CMS-systeem van VrijdagOnline is zo ontwikkeld, dat hij jou ondersteund bij de zoekmachineoptimalisatie van jouw website. Daarnaast kan jij in dit CMS ook zelf je teksten en afbeeldingen aanpassen zodat jouw website altijd up-to-date is. Handig he?!

Responsive website Eindhoven

Steeds meer mensen bezoeken het internet op hun smartphone of hun tablet. Je zou het misschien niet weten, maar in 2015 is er vaker in Google gezocht op smartphone dan op desktop-computers. Het is dus enorm belangrijk dat jouw website responsive is. De websites die VrijdagOnline bouwt zijn altijd volledig responsive. De websites worden op elk apparaat goed weergegeven. Of je de websites nou op smartphone, tablet, laptop of desktop bezoekt, de websites worden altijd goed weergegeven. 

Inbegrepen met alle modules

Het pakket van VrijdagOnline is als enige in Nederland écht all-in! Voor €599,- krijg jij de beschikking tot alle modules. Alle modules zijn namelijk inbegrepen! Je kunt bijvoorbeeld gratis een fotoalbum op je website laten zetten of een meertalige website laten maken zonder extra te betalen. Voor meer informatie over de inbegrepen modules klik hier!

Informatie Aanvragen

Heel Nederland

Veel van onze klanten komen uit Eindhoven, maar we hebben ook klanten die werken vanuit: Goes, Middelburg, Vlissingen en Terneuzen. Door onze online werkwijze kunnen wij klanten bedienen uit heel Nederland!

In Eindhoven en omstreken hebben wij al veel websites gemaakt, bekijk er hieronder een paar.

Voorbeelden

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?

tel: 085-4019161

sales@vrijdagonline.nl

Websites, Adwords & Online marketing in heel Nederland!