Offerte aanvragen

Website laten maken in Helmond

Professionele website met CMS: € 750,-

Complete website in Helmond

Wij maken graag een website voor jouw bedrijf in Helmond. Wij hebben een team van professionele webdesigners die iedere werkdag voor je klaar staat. Wij maken een website voor slecht € 750,-.En niet zomaar een website? Nee! Een hele professionele, strakke en zakelijke website (tenzij je dat natuurlijk niet wilt, speels e.d. kan ook gewoon). Nog beter trouwens: compleet! Wij nemen jouw zorg uit handen verzorgen jouw website van A tot Z (tot oplevering, daarna kan jij je website zelf aanpassen en uitbreiden). Makkelijk toch? Daarnaast bieden wij ook een supersnelle service, jouw website kan al binnen een week online staan (vanaf het moment dat jij je teksten en eventuele foto's hebt geleverd). Nieuwsgierig geworden? Lees verder voor meer informatie.

Meer dan 17 ondernemers uit Helmond gingen je voor

Extra mogelijkheden

Als je door VrijdagOnline een website laat maken voor jouw bedrijf in Helmond kan je je website uitbreiden met één (of meerdere) van onze uitbreidingsmodules. Als je bijvoorbeeld veel foto's hebt die je wilt laten zien op je website dan kun je ervoor kiezen om een fotoalbummodule aan te schaffen. Hiermee worden je foto's op een professionele manier weergegeven. Kijk snel op de link hieronder voor een overzicht van al onze uitbreidingsmodules om jouw website nog gebruiksvriendelijker en aantrekkelijker te maken. 

Alle modules inbegrepen

Vindbaar

Als je een website laat maken wil je natuurlijk ook dat deze gevonden wordt. Dit is bij ons geen probleem. Wij zorgen ervoor dat jouw website direct goed te vinden is in de zoekresultaten van Google. 

Met de tijd mee: mobiel

Ja tegenwoordig kan je er haast niet meer omheen. Men wilt websites overal kunnen bekijken, dus zo ook die van jou. Wat een geluk dat jij dan hier terecht bent gekomen! Wij zorgen ervoor dat jouw website responsive is. Met andere woorden: dat jouw website meeschaalt op elk mobiel apparaat. Op de tablet, telefoon en computer kunnen ze jouw website dus in perfecte weergave zien. Gewoon gratis!

Het complete websitepakket voor slechts € 750,-:

  • Formulieren
  • Overzichten: Producten, blogs en nieuws.
  • Zelf aanpassen en bewerken (met ons makkelijke CMS)
  • Mobiel (responsive)
  • Multi- taal 
  • Social Share knoppen
  • Zelf onbeperkt aantal pagina’s
  • Nog steeds niet overtuigt? klik hier!…

 

Wij hebben al meer websites gemaakt voor bedrijven in Helmond en omstreken, bekijk hieronder snel wie jou voorging!

Fysic Fysiotherapie

Breda

Tasty

Spijkenisse

Essential Aesthetics

Den Haag

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?