Offerte aanvragen

Website laten maken Kaatsheuvel

Professionele website met CMS: € 950,-

Professionele website in Kaatsheuvel voor een scherp tarief

Wil jij een website in Kaatsheuvel laten maken? Of is jouw huidige website verouderd en wil jij een nieuwe? VrijdagOnline kan jou hier uitstekend bij helpen. Wij bouwen namelijk al jaren websites in heel Nederland. Of je nu in de randstad, het zuiden of in Kaatsheuvel woont bij ons zit je op de goede plek! Voor het bouwen nemen wij contact met je op om het design te bespreken uit onze brede aanbod designs. Ook na de oplevering van je website blijven we je helpen! Wij hosten je website. Jij kan zelf je teksten en afbeeldingen aanpassen en nog meer in beheerssysteem. Lees snel verder voor meer informatie.

Meer dan 57 ondernemers uit Kaatsheuvel gingen je voor

Snel jouw website online

Wij bouwen niet alleen professionele websites, maar kunnen de website ook snel aanleveren! Binnen een week kan jij al de eigenaar zijn van een professionele website! Waar wacht je nog op? Hak de knoop door!

Complete website voor slechts € 950,-

In het pakket zitten alle modules inbegrepen. Van foto- album module tot formulieren en Social Share knoppen. Geen extra kosten dus en alles zit duidelijk in één pakket. Geen gedoe en jij kan het zo gek maken als je zelf wilt. Lekker makkelijk toch? Wij bouwen je website van A tot Z. 

Bekijk het complete pakket

Straks ben jij ook vindbaar in Kaatsheuvel

Het hebben van een professionele website is natuurlijk de eerste stap. De tweede stap is gevonden worden, want wat heb jij nou aan een mooie website als niemand die kan vinden? Het optimaliseren is een vak apart, maar wij helpen jou met het opstarten van je zoekmachine optimalisatie.

  • Aanmelden zoekmachines: Wij melden je aan bij zoekmachines wanneer de website klaar is zodat je website te vinden is door je nieuwe klanten.
  • Content techniek: Ook zit er in ons beheerssysteem een techniek waardoor de content van jouw nieuwe website makkelijk en snel in de zoekmachines wordt opgenomen. 
  • Zoekmachine tool: Bij je website krijg je ook een SEO zoekmachine tool. Hierdoor kan jij zelf je trefwoorden intypen waarop jij gevonden wilt worden. De tool in het beheerssysteem helpt je bij het verder optimaliseren. 

En dit alles zit inbegrepen in het pakket!

 

In Kaatsheuvel en omgeving hebben wij al meerdere websites gemaakt, bekijk ze hieronder.

Fysic Fysiotherapie

Breda

Tasty

Spijkenisse

Essential Aesthetics

Den Haag

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?