Offerte aanvragen

Website laten maken Zevenbergen

Professionele website met CMS: € 950,-

Professionele website Zevenbergen

Zoek jij een website bouwbedrijf die voor jou snel een complete website in Zevenbergen kan leveren en daarnaast een scherpe prijs hanteert? Zoek dan niet verder! Je zit hier op de goede plek. VrijdagOnline bouwt dagelijks website voor bedrijven door heel Nederland. Vanwege onze snelle en efficiënte manier van communicatie is het geen enkel probleem dat wij gevestigd zijn in Groningen. Daarnaast heb jij misschien niet veel zin in gedoe en ben je geen professional met computer, dat maakt niks uit omdat wij jouw website van A tot Z maken en pas online zetten wanneer jij tevreden bent. En dit alles voor slechts € 950,- Nog steeds niet overtuigd? Lees dan snel verder voor meer informatie. 

Meer dan 57 ondernemers uit Zevenbergen gingen je voor

Wij nemen jouw zorg uit handen

Wil je graag een eigen website laten maken, maar zoek je een bureau die jou hierbij kan helpen? VrijdagOnline heeft veel ervaring in het bouwen van professionele websites voor bedrijven en wil jou hier graag bij helpen. Wij snappen dat jij misschien niet een professional bent in computers en daarom verzorgen wij de hele website voor jou zodat wij al jouw zorg uit handen nemen.

Geheel in jouw huisstijl

Onze webdesigner zorgt ervoor dat de sfeer van de onderneming terug komt in de website. Het design zal ontworpen worden aan de hand van jouw logo en de kleuren van dit logo. Hierdoor wordt de volledige website in jouw huisstijl opgemaakt en zorgen we ervoor dat jouw website professioneel en persoonlijk overkomt (erg belangrijk!). Voordat wij je website opleveren willen wij zeker weten dat jij 100% tevreden bent over je website. Daarna kan jij zelf aan de slag gaan! 

Makkelijk CMS

Door ons makkelijke CMS kan jij na oplevering zelf je teksten en afbeeldingen beheren in het beheersysteem dat jij van ons krijgt bij de website. Makkelijk toch! Zo is je website altijd up-to-date en gaat die mee met je bedrijf. Als je meer wilt weten over het CMS kan je hier klikken.

Website laten maken in Zevenbergen en omstreken

Niet alleen in Zevenbergen zijn we al actief. In bijna letterlijk óveral in Nederland hebben we tevreden klanten geholpen aan een professionele website! Wij zijn namelijk ook actief in steden zoals: Domburg en Roermond, maar ook in grotere steden, zoals: Utrecht en Amsterdam.

Het ALL-IN websitepakket voor slechts € 950,- nu inbegrepen met alle modules:

  • Multi-taal 
  • Formulieren (voor offerte aanvragen en contact bijv.)
  • Overzichten: Producten, blogs en nieuws.
  • Zelf aanpassen en bewerken
  • Mobiel (responsive)
  • Makkelijk CMS
  • Onbeperkt aantal pagina’s
  • Google maps routekaartje
  • Nog steeds niet overtuigt? klik hier!…

In Zevenbergen en omstreken zijn al meerdere Zevenbergenaars, met een prachtige website van ons!

Fysic Fysiotherapie

Breda

Tasty

Spijkenisse

Essential Aesthetics

Den Haag

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?

Online kennismaken?
Klik hier