Offerte aanvragen

Website laten maken Haarlem

Professionele website met CMS: € 750,-

Haarlem

Website laten maken voor jouw bedrijf in Haarlem, Alkmaar, Zaandam of Hoofddorp? Laat dat dan doen door de professionele webdesigners van VrijdagOnline. Onze webbouwers hebben al voor meer dan 500 bedrijven door heel Nederland websites gemaakt. Ben je voor jouw bedrijf in Apeldoorn op zoek naar een mooie, slimme en strakke site? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer dan 38 ondernemers uit Haarlem gingen je voor

Website laten maken Haarlem

VrijdagOnline bouwt websites voor bedrijven uit heel Nederland. Wij hebben ook al veel tevreden klanten in Haarlem! Door onze online werkwijze kunnen wij klanten uit heel Nederland op maat bedienen. Dus als jij in Haarlem een nieuwe website wil laten maken, dan ben je bij VrijdagOnline aan het goede adres.

Informatie Modules

Website met CMS

De websites van VrijdagOnline worden geleverd met het makkelijke CMS-systeem Umbraco. Met Umbraco kan iedereen in een paar tellen zijn of haar website aanpassen.  Op die manier kun jij je eigen website bijwerken zonder enige ICT-kennis. We laten je natuurlijk niet helemaal alleen hoor! Wij zullen elke dag een back-ups maken van je website en de veiligheid waarborgen. Bij het all-in pakket krijg je een gratis handleiding zodat je zelf nadat wij je website hebben gevuld ook nog aan de slag. Wanneer je teksten wil wijzigen/toevoegen of bijvoorbeeld afbeeldingen kun je in de handleiding stap voor stap lezen hoe je dit moet doen. Kom je na het lezen er niet uit? Bel gerust naar ons kantoor, dan helpen wij je verder. 

Professionele designs

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van webdesign kunnen wij jouw de beste designs aanbieden. Wij hebben onze designs uitvoerig getest en daardoor kunnen wij professionele designs ontwikkelen die bezoekers als zeer plezierig ervaren! 

 

Wil je een indruk kijken waar jouw website straks gebouwd wordt en wie jij wellicht aan de telefoon krijgt? Klik dan hier

Hieronder een paar van onze klanten uit de omgeving Haarlem, die jou al voorgingen!

Joost van Andel

Amsterdam

Stijlfiguur tekstbureau

Amsterdam

Ters

Amsterdam

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?