Offerte aanvragen

Website laten maken Hoofddorp

Professionele website met CMS: € 950,-

Hoofddorp

Een website laten maken voor jouw bedrijf in Hoofddorp? Dat kan tegen een betaalbare prijs bij webdesignbureau VrijdagOnline. Voor € 950,- krijg je een mooie, strakke site met een professioneel webdesign. Nadat je een website voor jouw bedrijf in Hoofddorp bij ons hebt laten maken, kun je zelf heel makkelijk elementen in de site aanpassen met ons handige beheersysteem. Ook voor bedrijven in Aalsmeer, Hillegom en Heemstede maken wij websites.

Meer dan 93 ondernemers uit Hoofddorp gingen je voor

Webdesign Hoofddorp

Ondanks dat ons bedrijf in Groningen gevestigd is hebben we al voor bedrijven door het hele land websites gemaakt. Zo hebben onze webbouwers onder andere websites gemaakt voor bedrijven in Amsterdam, Den-Haag, Nijmegen, Utrecht, Zaandam en Den Bosch.

Professionele templates

Bij VrijdagOnline bepaal je in grote mate zelf hoe de site voor jouw bedrijf in Hoofddorp eruit komt te zien. Je bepaalt namelijk zelf de kleuren en het uiterlijk van de website. Je kunt bij ons kiezen uit drie verschillende templates voor jouw website. Benieuwd naar voorbeelden? Klik dan hier

SEO pakket Hoofddorp

Jouw website heeft een geavanceerde technologie waardoor de website goed geïndexeerd kan worden door Google. Hierdoor zal jouw bedrijf in Hoofddorp snel tussen Google's zoekresultaten komen te staan. Om de website ook hoog te laten scoren in Google kun je een SEO pakket aanschaffen. Google bepaalt de positie van een website aan de hand van 200 factoren.

Met het SEO pakket gaan wij ervoor zorgen dat jouw site voldoet aan deze factoren. We zullen o.a. speciale pagina's aanmaken, jouw site optimaliseren op basis van belangrijke zoekwoorden voor het bedrijf en we zullen verschillende backlinks naar je site plaatsen.

 

Benieuwd waar VrijdagOnline werkt en wie jij straks aan de telefoon krijgt? Klik dan hier

Hieronder een paar van onze klanten uit de omgeving Hoofddorp, die jou al voorgingen!

Joost van Andel

Amsterdam

Stijlfiguur tekstbureau

Amsterdam

Ters

Amsterdam

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?