Offerte aanvragen

Website laten maken Purmerend

Responsive website met CMS: € 950,-

Purmerend

Een website laten maken voor jouw bedrijf in Purmerend is voor ons geen enkel probleem. Wij van VrijdagOnline hebben al voor meer dan 500 klanten professionele websites gemaakt. Onze ervaren en betrouwbare webdesigners zijn gespecialiseerd in het maken van strakke en prachtige websites. Daarnaast zijn onze websites zeer betaalbaar.

Meer dan 24 ondernemers uit Purmerend gingen je voor

Webdesignbureau Purmerend

Wij bouwen prachtige websites in Purmerend en omstreken. Maar in feite maakt het natuurlijk niet uit waar je een website laat maken. Immers zal al het contact over de bouw van je website plaatsvinden via telefoon en e-mail. Wil je graag weten wie wij zijn en waar jouw website wordt gebouwd? Klik dan hier

3 in 1 

Voor je bedrijf in Purmerend maken wij niet zomaar een website. We maken namelijk een website in responsive design. Dit betekent dat het formaat van de website zich automatisch aanpast voor alle mobiele apparaten. Daarmee krijgt de website een speciale geoptimaliseerde vormgeving op pc's, tablets en smartphones. Je ontvangt als het ware drie websites in één makkelijk systeem.

Makkelijk CMS beheersysteem

Bij de website ontvang je een krachtig beheersysteem waarmee je zelf makkelijk elementen op de website kan aanpassen. Zo kan je zelf eenvoudig teksten wijzigen en nieuwe foto's toevoegen. Ook kan je nieuwe pagina's toevoegen aan deze nieuwe website. Het aantal pagina's dat je kan toevoegen is onbeperkt.

 

Benieuwd wat er allemaal in ons all-in-one pakket zit? Klik hier

Hieronder een paar van onze klanten uit de omgeving Purmerend, die jou al voorgingen!

Joost van Andel

Amsterdam

Stijlfiguur tekstbureau

Amsterdam

Ters

Amsterdam

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?

Online kennismaken?
Klik hier