Offerte aanvragen

Website laten maken Velsen

Complete website met CMS: € 950,-

Velsen

Een website laten maken voor je bedrijf uit Velsen? Dat kan bij VrijdagOnline. Bij VrijdagOnline krijg je een all-in website pakket voor slechts € 950,-! 

Meer dan 11 ondernemers uit Velsen gingen je voor

Responsive webdesign

Bij VrijdagOnline krijg je maar liefst 3 websites in 1. Dit komt omdat wij van VrijdagOnline je website maken in een responsive design. Dit houdt in dat je website goed zichtbaar is op alle apparaten (desktops/laptops, tablets/ipads en mobiele telefoons). De website past zich als het ware aan aan het scherm waar het op weergegeven wordt. In een tijd waarin steeds meer mensen via mobiele apparaten op het internet surfen is dit erg belangrijk. Daarnaast stelt Google het op prijs als je een mobiele website hebt. Zij plaatsen je website hoger in de zoekresultaten!

Pagina's

Wij maken maximaal 11 pagina's voor je aan. De inhoud van deze pagina's kan je makkelijk aanleveren door middel van ons aanleverdocument. Deze krijg je zodra de offerte is getekend. Als de website na de correctieronde online gaat kan je makkelijk zelf onbeperkt nieuwe pagina's toevoegen. Bij de website zit een makkelijk te gebruiken CMS systeem met daarbij een duidelijke handleiding. Kom je er toch even niet uit? De professionele webdesigners van VrijdagOnline staan elke werkdag voor je klaar om telefonisch en per mail al je vragen te beantwoorden. 

Al meer dan 500(!) klanten gingen je voor.

O.a. bedrijven uit: Amersfoort, Apeldoorn, Assen, Breda en Den Bosch

Hieronder een paar van onze klanten uit de omgeving Velsen, die jou al voorgingen!

Joost van Andel

Amsterdam

Stijlfiguur tekstbureau

Amsterdam

Ters

Amsterdam

Eenvoudig te gebruiken beheersysteem

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan aanpassen. Hiervoor gebruiken wij het geavanceerde en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is makkelijker in gebruik dan bijvoorbeeld het veelgenoemde Wordpress CMS. Bij je nieuwe website krijg je een inlogcode voor ons makkelijke Umbraco CMS waarmee je jouw eigen website makkelijk kunt aanpassen. 

Binnen 1 week een vindbare website?