Offerte aanvragen

Website laten maken Zaandam

Professionele website met CMS: € 950,-

Zaandam

Je hebt een bedrijf dat gevestigd is in Zaandam en je wil een website laten maken. Laat dit dan doen door de professionele website bouwers van VrijdagOnline. Bij VrijdagOnline werken professionele webdesigners die al meer dan 500 websites hebben gemaakt. Wil je voor jouw bedrijf in Zaandam, Zaanstad of Koog aan de Zaan een professionele strakke website laten maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

Meer dan 59 ondernemers uit Zaandam gingen je voor

zaandamBetaalbare website Zaandam

Bij VrijdagOnline kost het laten maken van een website € 950,-. Voor deze prijs heb je een slimme website die zichzelf automatisch optimaliseert voor alle apparaten. Dit betekent dat het formaat van de website zich aanpast naar een speciaal formaat voor smartphones en tablets. Je wil toch ook dat jouw website goed leesbaar is wanneer iemand deze bezoekt vanaf een tablet of telefoon?

Bekijk ons scherpe tarief

Goed vindbaar in Google

De geavanceerde technologie van de site zorgt ervoor dat de site goed te indexeren is door Google. Dit betekent dat de site opgenomen zal worden in Google's zoekresultaten en dat de website van jouw bedrijf in Zaandam goed vindbaar is in Google.

Andere bedrijven in Zaandam

Bedrijven door heel Nederland kiezen ervoor om hun website bij VrijdagOnline te laten maken. Ook andere bedrijven in Zaandam hebben hun website bij ons laten maken.

Bedrijven in Zaandam die een website bij ons hebben laten maken zijn:

  • Cornelis Bellis, Belastingconsulent
  • Volume Vastgoed Onderhoud
  • W&W Ingenieurs

Hieronder een paar van onze klanten uit de omgeving Zaandam, die jou al voorgingen!

Joost van Andel

Amsterdam

Stijlfiguur tekstbureau

Amsterdam

Ters

Amsterdam

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?