Profit by Design®

Umbraco CMS

Het prijswinnende open source CMS met meer
dan 500.000 wereldwijde installaties

Working On Umbraco
Beheer
Umbraco Demo

Umbraco CMS

Alle websites en webshops die we bouwen worden voorzien van het gebruiksvriendelijke en zeer flexibele Umbraco CMS. Met meer dan 500.000 installaties wereldwijd heeft Umbraco zich meer dan bewezen als solide CMS oplossing voor ambitieuze organisaties die het maximale uit hun website willen halen. Umbraco heeft diverse prijzen gewonnen op het gebied van online gebruikersgemak, veiligheid en flexibiliteit en is daarmee een van de beste CMS beheersystemen in de markt. 

 • Zéér gebruiksvriendelijk

 • Veilig en stabiel

 • Flexibel in te richten

 • Uitermate geschikt voor maatwerk

 • Meerdere beheerniveaus

 • Meerdere prijzen gewonnen

Weten hoe wij jullie website zouden verbeteren?

Vul je domeinnaam en e-mail in en we sturen je een expert review van jullie website.

Waarom zo veel organisaties voor Umbraco kiezen

Al meer dan 500.000 ambitieuze organisaties kiezen Umbraco vanwege de veiligheid, stabiliteit en onbegrensde mogelijkheden.

Icon Online Marketing 7

Makkelijk

Zodra je met het CMS in aanrakening komt merk je dat Umbraco vol heeft ingezet op gebruiksvriendelijkheid. Intuitief klik je steeds goed.

Icon Online Marketing 7

Flexibel

Umbraco is bedacht en ontwikkeld voor maatwerk oplossingen. Hierdoor kunnen de meest complexe ideeen en koppelingen eenvoudig als maatwerk worden geimplementeerd.

Icon Online Marketing 7

Veilig

Umbraco is een van de meest veilige CMS systemen op de markt. Vanuit het HQ in Denemarken wordt de beveiliging continue gewaarborgd. Updates komen razendsnel uit.

Icon Branding

Content

Content editors slaken een zucht van verlichting zodra ze met de snelle en intuitieve content blockeditor werken en hiermee tijd besparen en razendsnel prachtige content kunnen toevoegen.

Icon Online Marketing 7

Marketing

Umbraco werkt naadloos samen met marketingteams. Wensen t.b.v. conversie, analytics, ads, fluid content en A/B testing kunnen op maat worden geactiveerd en gewijzigd.

Banner Persoonlijk 1200X720 Plattegrond

Umbraco vs. WordPress

''Wat is precies het verschil tussen Umbraco en WordPress?''. Dit is één van de meest gestelde vragen van onze bezoekers. In deze whitepaper staan de overeenkomsten en verschillen beschreven. Download vrijblijvend!

Open Source

Umbraco CMS is een op C# .NET gebaseerd framework CMS dat ontwikkeld wordt door Umbraco in Denemarken. De code is geheel Open Source en wordt ondersteund en doorontwikkeld door een enorme community van professionals en vrijwilligers in de Umbraco Community.

Blogartikel Neutraal 2
Hoe we werken

Effectieve PRFT® tactiek

Met de door ons ontwikkelde PRFT® werkwijze zorgen we ervoor dat alle webdesign- en online marketing uitingen worden afgestemd op jouw product, markt en doelgroep. Lees meer

 • Stap 1

  Plattegrond

  In de plattegrond brengen we jullie huidige online situatie in kaart. Wie is je doelgroep, wat zijn je USP's, wat gaat er online wel goed en wat niet. Waar is de online winst te behalen?

 • Stap 2

  Route

  In dit onderdeel beschrijven we waar we samen online naar toe willen. Wat willen we concreet bereiken en wanneer willen we daar zijn. Met SMART doelstellingen zetten we samen de route naar een succesvolle online strategie uit.

 • Stap 3

  Formule

  De huidige en gewenste situatie zijn bekend. In de formule fase bedenken en beschrijven we de online ideeen om de geformuleerde doelstellingen te gaan halen. Denk aan kanalen, vormgeving, functionaliteiten en content.

 • Stap 4

  Techniek

  In de techniek fase onderzoeken, ontwerpen, ontwikkelen en bouwen we de functies en mogelijkheden die we bedacht hebben. Het uiteindelijke resultaat wordt duidelijk zichtbaar in een solide online presentatie.

Onze klanten

Wij werken graag samen met met ambitieuze MKB organisaties die de wens hebben om hun website meer doelgericht en efficient in te zetten en daarvoor op zoek zijn naar een ervaren partner.

 • Klanten Logos Tekengebied 1 Kopie 2
 • Klanten Logos Tekengebied 1 Kopie
 • Klanten Logos Tekengebied 1 Kopie 3
 • Klanten Logos Tekengebied 1
 • Klanten Logos Tekengebied 1 Kopie 4
 • Klanten Logos Tekengebied 1 Kopie 5
Consultant DSC39480921 1

Meer weten? Neem contact op

Jeroen Grinwis

Wil je meer weten over hoe we online winst voor jouw organisatie kunnen behalen? Ik vertel je er graag meer over.

Offerte aanvragen