Offerte aanvragen

Website laten maken Almelo

Professionele website met CMS: € 750,-

Almelo

Een website laten maken voor jouw bedrijf uit Almelo doen wij graag voor je bij VrijdagOnline. Bedrijven bij jou uit de buurt laten hun website door ons maken, zoals bedrijven uit Enschede, Deventer en Kampen. Maar ook voor bedrijven uit de rest van Nederland zoals bedrijven uit Assen, Lelystad en Zeist. Een website maken kost bij VrijdagOnline € 750,- hierbij ben je verzekerd van een professionele website in een handig CMS systeem.

Meer dan 50 ondernemers uit Almelo gingen je voor

Makkelijk je website aanpassen

Als je een website laat maken door VrijdagOnline gebeurt dit in een handig CMS systeem. Hierin kun je heel eenvoudig jouw afbeeldingen en teksten in wijzigen. Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken krijg je hierbij een gratis handleiding waarin je alles kunt vinden. Kom je er zelf even niet uit? Dan kun je iedere werkdag contact opnemen met onze webdesigners. Je kunt ons iedere dag bereiken met de telefoon of per email.

Een responsive design

Als je de website laat maken door ons maken wij deze in een responsive design. Dit houdt in dat de website op alle elektronische apparaten goed zichtbaar is en goed gebruikt kan worden door jouw (potentiële klanten). De website past zich automatisch aan, aan het formaat van het apparaat waarmee de website wordt bezocht. Zo blijft je website gebruikersvriendelijk op een tablet of een mobiele telefoon. Steeds meer klanten zullen je website op deze manier bezoeken. Een website maken in een responsive design is dus erg verstandig.

Hieronder een paar klanten uit de omgeving Almelo, die jou voorgingen!

AP Budget

Breda

Willy Vels Fotografie

Apeldoorn

AdviesTeam-MKB

Almelo

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?