Offerte aanvragen

Website laten maken Hasselt

Professionele website met CMS: € 750,-

Hasselt

Zoek je een professioneel bureau die voor jou een website kan bouwen? VrijdagOnline is hier gespecialiseerd in en kan jou hierbij helpen!

Meer dan 4 ondernemers uit Hasselt gingen je voor

Website laten maken Hasselt

Wil je voor jouw onderneming een professionele website laten maken, zodat je meer naamsbekendheid krijgt én bezoekers gemakkelijk contact met je kunnen opnemen? Dan is een website van VrijdagOnline iets voor jou!

Écht een complete website

Bij VrijdagOnline weet je zeker dat je een écht complete website krijgt! Dit houdt in dat je al onze modules gratis bij jouw website krijgt! Je kunt hier gebruik van maken wanneer je wilt. Denk aan modules als: Multi-taal, jouw website in meerdere talen! Denk ook aan de productoverzicht, nieuwsoverzicht en weblog module! Ideaal om jouw website up-to-date te houden!

Door heel Nederland

Niet alleen in Hasselt zijn wij actief. Ook in andere steden door heel Nederland, zoals: Joure, Deventer en Maastricht, zijn we actief!

 

Hieronder een paar klanten uit de omgeving Hasselt, die jou voorgingen!

AP Budget

Hengelo

Willy Vels Fotografie

Apeldoorn

AdviesTeam-MKB

Almelo

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?