Offerte aanvragen

Website laten maken Rijssen-Holten

Professionele website met CMS: € 950,-

Rijssen-Holten

Ben je opzoek naar een professionele website voor jouw onderneming? In dit internettijdperk is een goede website uiterst van belang! VrijdagOnline helpt je graag hierbij.

Meer dan 3 ondernemers uit Rijssen-Holten gingen je voor

Website laten maken Rijssen-Holten

Ben je woonachtig in het mooie Rijssen of Holten? Ben je op zoek naar een professionele website? VrijdagOnline is een ervaren webdesign bureau en help jou graag met het realiseren van een mooie website!

Zeer compleet

Wat wij jou kunnen bieden is een zeer compleet all-in pakket. Dit houdt in dat je eenmalig €950,- betaald en daarnaast een tientje per maand. Het is een compleet pakket, omdat alle modules gratis inbegrepen zitten bij de prijs. Je betaalt dus niets extra! Denk hierbij aan de multi-taal, productoverzicht en de weblog module.

Door heel Nederland actief

Niet alleen in Rijssen en Holten bouwen wij websites voor tevreden klanten. Wij zijn namelijk actief door heel Nederland, zoals steden als: Zwolle, Enschede, Rotterdam en Amsterdam.

 

Hieronder een paar klanten uit de omgeving Rijssen-Holten, die jou voorgingen!

AP Budget

Hengelo

Willy Vels Fotografie

Apeldoorn

AdviesTeam-MKB

Almelo

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?