Offerte aanvragen

Website laten maken Steenwijkerland

Professionele website met CMS: € 750,-

Steenwijkerland

Een website laten maken in Steenwijkerland? Veel bedrijven gingen je al voor! Wij hebben al klanten in bijvoorbeeld Deventer, Hengelo en Hardenberg. Twijfel dus niet langer en kies voor VrijdagOnline. Binnen een week kunnen wij jouw nieuwe website al online zetten!

Meer dan 6 ondernemers uit Steenwijkerland gingen je voor

Website laten maken Steenwijkerland

Als jij zoekt naar een webdesigner voor jouw bedrijf uit Steenwijkerland, zoek dan niet verder. VrijdagOnline is dé websitebouwer van Nederland. Wij hebben al meer dan 600 klanten door heel Nederland. Door onze snelle en efficiënte werkwijze kunnen wij klanten uit heel Nederland op maat bedienen. Binnen een week van nu kunnen wij jouw nieuwe website al online zetten.

Responsive website met CMS

De websites die VrijdagOnline bouwt zijn allemaal volledig responsive. Dat wil zeggen dat de website op elk platform goed weergegeven wordt. Of je een VrijdagOnline-website nou op smartphone, laptop, desktop of tablet bezoekt, de website wordt goed weergegeven en is goed in gebruik. Bovendien worden websites van VrijdagOnline ook nog eens geleverd met een CMS-systeem. Met ons CMS-systeem kun jij zonder enige kennis van webdesign in een paar tellen een nieuwe foto of tekst plaatsen. Je bent helemaal de baas over jouw eigen website!

 

Hieronder een paar klanten uit de omgeving Steenwijkerland, die jou voorgingen!

AP Budget

Hengelo

Willy Vels Fotografie

Apeldoorn

AdviesTeam-MKB

Almelo

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?