Offerte aanvragen

The increase of the exclusive

Hoe breng je luxe, stijl en klasse in beeld voor een luxe merk?

Superior Power Boats

"Omdat de maritieme wereld het afgelopen decennium snel is veranderd, is de reis van klanten veranderd. We zijn in onze aanpak veranderd van een productperspectief naar een klantgerichte manier van werken."

De uitdaging

Fjord Benelux verkoopt geen boten, maar een beleving. Hoe maken we duidelijk dat we geen botenverkoper zijn, maar een leverancier van luxe, genot en plezier? En hoe zorgen we ervoor dat de website meer bij onze doelgroep past: vermogende mensen die op zoek zijn naar een luxe vaartuig.

De oplossing

Door een website te ontwerpen met hoog kwaliteit fotomateriaal, spectaculaire video's en speelse overlappingen hebben we ervoor gezorgd dat elke pagina op de website een beleving op zichzelf is. Hierdoor heeft de website een magazine-achtige uitstraling gekregen en past het gehele design bij de sfeer die Fjord Benelux wil uitstralen: luxe, betrouwbaarheid en beleving.

Opdrachtgever

logo fjord

Branche

Maritiem

Diensten

Advies
Design 
Development
Online Marketing

Platform

Umbraco CMS

Website bekijken

Geavanceerd grafisch menu om de verschillende speedboten te kiezen.

Omdat een merk en serienummer de meeste bezoekers niks zegt.

Fjord Benelux biedt verschillende boten aan. Om snel jouw droomboot te kunnen bekijken op de website hebben we door middel van een geavanceerd grafisch menu de verschillende modellen meteen in de navigatie zichtbaar gemaakt. 

Dit maakt dat je sneller bij de gewenste boot bent zonder eerst alle pagina's, modelnummers en types bij langs hoeft te gaan.

100% perfect responsive

Uiteraard perfect op alle schermen

Of de bezoeker nu zijn nieuwe Fjord op een mobiel of desktop wil bekijken en vergelijken. De website toont de mogelijkheden perfect op elk beeld.

Een foto zegt meer dan duizend woorden

Dus kozen we de allerbeste foto's uit

Een nieuwe speedboot van Fjord Benelux betekent: Heerlijk varen met familie, dineren op het dek bij ondergaande zon, plezier maken op het water. Dat kan je wel verteld worden, maar als je het ziet op prachtige foto's wordt je pas echt enthousiast.

Na het zien van de website en daarmee de prachtige foto's staat niks je in de weg om contact op te nemen om zo'n boot in het echt te gaan proberen.

REVIEW

"Ook deze exercitie weer prima tot een goed einde gebracht. Wij zijn er blij mee en daardoor een aanrader voor anderen. Vrijdagonline, prima club!"


Matthijs Kat​
eigenaar 
Fjord Benelux BV

Ook interesse in een nieuwe corporate website?

Neem contact op met Jeroen

Jeroen Grinwis

Nieuw Media Consultant

T 085-4019161
E jeroen@vrijdagonline.nl

Ik wil een corporate website