Offerte aanvragen

Moderne corporate vacature website met zoekfunctie voor NEH Group BV.

De uitgebalanceerde combinatie van beelden, tekst en elementen maken dat je erbij wilt horen

NEH ontwikkelt, realiseert en beheert, sinds haar oprichting in 1997, ICT-oplossingen voor elk type onderneming.

De kracht van NEH is de inzet van veel kennis in combinatie met uitgebreide praktijkervaring. Hierbij houdt de dienstverlener altijd oog voor de menselijk maat: “niet de ICT centraal, maar uw medewerkers en hoe deze willen werken.”

De uitdaging

Zorg ervoor dat bezoekers van de nieuwe website een 'wauw!-ervaring' hebben. De potentiële kandidaten moeten bij ons willen horen en denken: "Dit is een leuk bedrijf". Daarbij moeten ze makkelijk kunnen vinden wie wij zijn, wat onze kernwaarden zijn en moeten ze makkelijk op vacatures kunnen solliciteren.

De oplossing

We hebben een robuust en stoer design ontwikkeld waarbij titels, knoppen en vacatures flink opvallen door hun positie en omvang. Daarbij hebben we gezorgd voor voldoende witruimte (lucht) in het design zodat de website tegelijkertijd rust en stabiliteit uitstraalt. De aangeleverde foto's en content maken het geheel zeer aantrekkelijk en de centraal gepositioneerde zoekfunctie voor de vacatures maakt dat elke bezoeker makkelijk de vacatures kan vinden.

Opdrachtgever

NEH Group BV

Branche

ICT dienstverlening

Diensten

Advies
Design 
Development

Platform

Umbraco CMS

Website bekijken

Een stoere, betrouwbare en vriendelijke uitstraling in één design.

Om elke bezoeker enthousiast te maken over de organisatie, vacatures en mensen.

Een 'werken bij' website heeft een duidelijk doel; zo veel mogelijk geschikte kandidaten enthousiast maken over de organisatie, de mensen en de vacatures die beschikbaar zijn.

In het design voor NEH Group hebben we gezorgd voor een stoere, betrouwbare en vriendelijke uitstraling door de vlakverdeling robuust te houden, de kleuren van de huisstijl afwisselend terug te laten komen in buttons en elementen en foto's te gebruiken die de sfeer van het bedrijf goed representeert.

Het resultaat is een robuuste uitstraling die rustig over komt en toch verleid om door te lezen en verder te klikken.

Met de handige zoekfunctie kunnen kandidaten meteen op zoek gaan naar leuke vacatures.

Bellen, mailen, zoeken

Makkelijk bellen, zoeken en solliciteren

Zonder de rust en elegantie van het design te verstoren zijn op strategische plekken in de website call-to-actions geplaatst om bezoekers makkelijk contact op te laten nemen, te zoeken naar vacatures of meer informatie te bekijken.

Helemaal bovenin het design kunnen bezoekers altijd zoeken met de zoekfunctie of makkelijk telefonisch contact opnemen met de 'bel nu' functie. Vooral handig voor mensen die de website bezoeken vanaf hun smartphone.

Vacatures centraal

Smartphone, tablet, desktop

Op elk apparaat wordt de website perfect weergegeven. Hierbij hebben we ervoor gezorgd dat de vacatures centraal in het design worden aangeboden met een duidelijke call-to-action zodat ze altijd - via elk apparaat - makkelijk kunnen worden bezocht en bekeken.

"Ook deze exercitie weer prima tot een goed einde gebracht. Wij zijn er blij mee en daardoor een aanrader voor anderen. Vrijdagonline, prima club!"

Matthijs Kat​
eigenaar 
Fjord Benelux BV
Bekijk de nieuwe website

Ook interesse in een nieuwe 'werken bij' of corporate website?

Neem contact op met Jeroen

Jeroen Grinwis

Nieuw Media Consultant

T 085-4019161
E jeroen@vrijdagonline.nl

Ik wil een corporate website