Offerte aanvragen

Responsive website

Je website perfect op alle apparaten: € 950,-

Responsive design: Past op elk apparaat

Je wilt een responsive website laten maken. Een website geoptimaliseerd voor iPhones, Samsungs en andere smartphones en tablets? Dat kan. Wanneer je een responsive website laat maken door VrijdagOnline krijg je naast een desktopsite een website voor smartphones en een website voor tablets. Zo is je website altijd geoptimaliseerd voor het apparaat dat jouw bezoekers gebruiken.

Al meer dan 700 ondernemers zijn helemaal mobiel

responsive websiteMobiele website of responsive website laten bouwen

Jouw responsive design website wordt gemaakt met nieuwe mobiele technieken. Dat betekent dat je "gewone website" zich automatisch transformeert wanneer dat nodig is voor een perfecte gebruikerservaring op een smartphone of tablet. Zo presenteer je op elk apparaat een perfecte website die is geoptimaliseerd voor mobiele apparaten.

Smartphone, Tablet en Desktop website

Je krijgt in feite drie websites voor verschillende apparaten in één makkelijk beheersysteem. Wanneer je een pagina aanmaakt op je responsive website zal dit dus automatisch ook op je tabletwebsite en smartphone website verschijnen. Het systeem zorgt er zelf voor dat je website zichzelf optimaal presenteert.

Voordelen van een responsive website laten maken:

  • Een website geschikt voor desktops, tablets en smartphones
  • Formaat van de website past zich automatisch aan op het scherm waarop jij de site bekijkt
  • Scherpe prijs van € 950,-
  • Makkelijk beheersysteem

Mooie website & goed vindbaar Ruim 700 ondernemers genieten er al van!

Flinck Personeel

Fresh Cooked

Bluefield Finance

Eenvoudig te gebruiken beheersysteem

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan aanpassen. Hiervoor gebruiken wij het geavanceerde en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is makkelijker in gebruik dan bijvoorbeeld het veelgenoemde Wordpress CMS. Bij je nieuwe website krijg je een inlogcode voor ons makkelijke Umbraco CMS waarmee je jouw eigen website makkelijk kunt aanpassen. 

Binnen 1 week een vindbare website?