Umbraco Website

Umbraco Gold partner

VrijdagOnline is geregistreerd Umbraco Gold Partner

Umbraco Gold partner
Umbraco Gold Partner
Umbraco Gold partner
Umbraco Gold partner

Umbraco Gold partner

Ben je op zoek naar een Umbraco Gold partner? Wij zijn officieel geregistreerd Umbraco Gold partner. Daarnaast hebben al onze ontwikkelaars hun Umbraco certificaat gehaald en zorgen we continu voor kennis en kwaliteit door bijscholing van onze medewerkers. 

Als Umbraco Gold partner kunnen we je helpen bij het implementeren van complexe softwareoplossingen op het Umbraco platform.

  • Umbraco Gold partner

  • Gecertificeerde ontwikkelaars

  • Sinds 2010

  • Certified professionals

  • Ruim 10 jaar ervaring

  • Maatwerk development

Umbraco Gold partner en actief sinds 2010

Wij ontwikkelen al sinds 2010 in Umbraco CMS. Al onze ontwikkelaars zijn Umbraco gecertificeerd en wij zijn officieel Umbraco Gold partner. Hiermee garanderen we als partner de kwaliteit én snelheid die je van een Umbraco Partner mag verwachten. Lees meer over de verschillen en overeenkomsten tussen Umbraco vs WordPress. Bekijk ook gerust onze Umbraco reviews.

Over ons

GESCHIEDENIS

Meer dan 10 jaar betrouwbaar 

Bijna iedereen die we spreken vraagt: "Waarom heten jullie VrijdagOnline?". De naam hebben we in 2010 gekozen op een vrijdagmiddag op een terrasje op Texel. De naam heeft een positieve lading (bijna weekend), klinkt ambitieus en blijkt heel erg goed te onthouden zijn.

Sindsdien is het hard gegaan. Inmiddels bedienen we MKB organisaties in heel Nederland, zijn we drie keer verhuisd en werken we met een gezellig team van 10 mensen vanuit ons hoofdkantoor in Groningen.

Kennis maken?