Offerte aanvragen

Website laten maken Houten

Professionele website met CMS: € 750,-

Houten 

Een website laten maken door jouw bedrijf uit Houten kan bij VrijdagOnline. Dit is geen enkel probleem. Een website laten maken door ons kan voor het scherpe tarief van € 750,-. De website voor jouw bedrijf uit Houten maken wij in een responsive design. Dit houdt in dat jouw website goed zichtbaar is op alle mobiele apparaten. De website maken wij in een makkelijk te gebruiken CMS waarbij je ook een gratis handleiding krijgt. Op deze manier kun je zelf heel makkelijk teksten en afbeeldingen aanpassen op jouw website.

Meer dan 29 ondernemers uit Houten gingen je voor

Website maken met uitbreidingsmodules

De website voor jouw bedrijf uit Houten laten maken kan bij VrijdagOnline voor slechts € 750, maar je kunt ook behoefte hebben aan extra uitbreidingsmodules. Deze modules zijn optioneel en zorgen ervoor dat jouw website nog meer mogelijkheden heeft. Je kunt kiezen uit verschillende uitbreidingsmodules zoals een beschikbaarheidskalender of een vacaturemodule.

Betrouwbaar

Al ruim 500 bedrijven hebben een website laten maken door VrijdagOnline. Een website maken doen wij niet alleen voor bedrijven uit Houten, maar ook voor bedrijven bij jou in de buurt. Zoals bedrijven uit VeenendaalNieuwegein en Zeist. Verder hebben wij klanten verspreid over heel Nederland. 

Voordelen voor jouw bedrijf in Houten

  • Snel contact via mail en telefoon
  • Professionele websites met een passende uitstraling
  • Klanten door heel Nederland
  • Scherpe prijs van € 750,-

Hieronder enkele voorbeelden van klanten in Houten en omstreken, die jou voorgingen!

Persoonlijke en professionele ontwikkeling

Utrecht

Huurdersraad Portaal regio Utrecht

Utrecht

Simple Cloud

Utrecht

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?