Offerte aanvragen

Website laten maken Nieuwegein

Professionele website met CMS: € 950,-

Nieuwegein

Een website laten maken voor jouw bedrijf in Nieuwegein? Laat het doen door VrijdagOnline. Onze betrouwbare webdesigners maken al jaren websites voor bedrijven door heel Nederland. Wij maken onder andere websites voor bedrijven in Utrecht, Veenendaal, Zeist en Amsterdam. De kosten voor het laten maken van een website door VrijdagOnline bedragen € 950,-. 

Meer dan 16 ondernemers uit Nieuwegein gingen je voor

Betrouwbaar

Websites laten maken gebeurd niet alleen door bedrijven in Nieuwegein, maar ook voor bedrijven in DelftZutphenZeistDordrecht en Leiden. Je kunt uiteraard ook live voorbeelden bekijken van eerder gemaakte websites. Zo krijg je een beeld bij onze templates en krijg je een goed beeld van het werk dat we leveren. Voor vragen kun je altijd even bellen of een email sturen, we zijn iedere werkdag bereikbaar.

Responsive design Nieuwegein

Een website voor jouw bedrijf in Nieuwegein maken wij in een responsive design. Klanten bekijken websites steeds vaker op tablets en mobiele telefoons, daarom maken wij de website zo dat ze op alle apparaten goed worden weergegeven. De website past zich automatisch aan, aan het formaat van het apparaat waarop de website bezocht wordt. Zo is de website op mobiele apparaten ook makkelijk in gebruik en zullen je klanten niet afhaken.

Een CMS met veel voordelen

De website voor jouw bedrijf in Nieuwegein maken wij in een makkelijk te beheren CMS. Dit CMS zorgt ervoor dat nieuwe pagina's voor de website snel geïndexeerd worden door Google. Dit betekent dat ze snel tussen de zoekresultaten komen te staan. Ook is het met dit beheersysteem heel makkelijk om zelf elementen aan te passen op de site. Ook kun je zelf de vindbaarheid in Google verbeteren door zelf zoekwoorden toe te voegen aan pagina's.

Hieronder enkele klanten in Nieuwegein en omstreken, die jou voorgingen!

Persoonlijke en professionele ontwikkeling

Utrecht

Huurdersraad Portaal regio Utrecht

Utrecht

Simple Cloud

Utrecht

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?