Voor Marketing Managers

Onze consultants ondersteunen managers van aanvraag tot ontwerp

Trajectbegeleiding bij website en/of campagnebouw

Trajectbegeleiding bij website en/of campagnebouw

Ben jij als marketing manager aangesteld om de online communicatie voor jouw organisatie te regelen? Dat is een taak die veel verantwoordelijkheid met zich meebrengt. Je wil de juiste keuzes maken voor jouw organisatie, die maximaal resultaat opleveren.

Onze consultants begeleiden al meer dan 10 jaar marketing managers die de opdracht hebben gekregen een website of marketing campagne te laten bouwen. Zij adviseren jou gedurende het hele traject: van aanvraag tot daadwerkelijke ontwikkeling van een website en/of campagne.

Download brochure met tarieven

  • Unieke PRFT® werkwijze

  • Advies voor Marketing Managers

  • Ruim 10 jaar ervaring

  • Trajectbegeleiding webdevelopment

  • Trajectbegeleiding online marketing

Icon Websites

Websites

100% op maat ontwikkelde websites voor ambitieuze organisaties. Bedacht, ontworpen en ontwikkeld door ervaren specialisten. Uiteraard in geweldige Open Source software.

Iocn Online Marketing 1

Online Marketing

Het échte werk begint pas als je site, shop of applicatie online staat. Dan gaan wij de bezoekers monitoren, campagnes lanceren, conversies meten, A/B testen en optimaliseren.

Icon Online Markting 6

Webapplicaties

Wij bouwen webapplicaties op maat. Webapplicaties helpen jou om (commerciële) processen veel sneller, makkelijker, efficiënter en rendabeler te maken.

Voor Marketing Managers & DMU 

Een maatwerk website laten ontwikkelen of marketingcampagnes laten bouwen is vaak een flinke investering. Als Marketing Manager wil je zeker weten dat je terecht komt bij een betrouwbare partij met ervaren medewerkers.

Indien het nodig blijkt dat wij direct met de DMU binnen jouw organisatie moeten schakelen, is dat ook mogelijk. Wij zullen hen uitgebreid te woord staan over de producten en werkwijze van VrijdagOnline.

Website op maat in Umbraco (1)
Ontvang onze brochure met tarieven

Ontvang onze brochure met tarieven

Vul je e-mailadres in en je ontvangt meteen onze PDF brochure met richtprijzen.

Marketing Manager Hella Portret Nieuw

Consultant Marketing Managers

Hella Roelofs

Wil je meer weten over hoe we online winst voor jouw organisatie kunnen behalen? Ik vertel je er graag meer over.