Umbraco Website

Webdesign voor: 
IT & ICT organisaties

Specialist in Umbraco webdesign voor IT/ICT bedrijven in Groningen

Digitale oplossing
Op maat gemaakte digitale oplossing voor IT & ICT bedrijven

Op maat gemaakte digitale oplossing voor IT & ICT bedrijven

VrijdagOnline is een vooraanstaand webdesign en development bureau dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van Umbraco websites voor bedrijven in de IT- en ICT-sector.

Wij begrijpen dat bedrijven in deze branche specifieke behoeften en uitdagingen hebben, waaronder het beveiligen van gevoelige informatie, het voldoen aan technologische normen en regelgeving, en het aantrekken en behouden van technisch onderlegde klanten.

  • Ontwikkeld in C#

  • Solide Microsoft architectuur

  • Blazing ASP.NET Core framework

  • Makkelijk koppelen en integreren

  • Umbraco Gold Partner

IT bedrijven in Noord Nederland kiezen voor Umbraco

Ons ervaren team van hoogopgeleide consultants, vormgevers en ontwikkelaars is deskundig in diverse programmeertalen, frameworks en technologieën zoals .NET C#, JavaScript en Umbraco CMS. We creëren geavanceerde websites, webshops en portaaloplossingen die voldoen aan de unieke eisen van IT- en ICT-bedrijven.

We begrijpen het belang van een sterke online aanwezigheid en betrouwbare infrastructuur voor deze bedrijven, daarom implementeren we alles in Umbraco, het meest succesvolle .NET C# open source CMS.

webdesign IT en ICT

Branches en beroepen

Wij ontwikkelen o.a. voor de volgende specialisaties:

Websites voor:
Icon Website 2

Software ontwikkeling

Icon Website 2

IT-consultancy

Icon Website 2

Datacenters

Icon Website 2

Netwerkbeheer

Icon Website 2

Cybersecurity

Icon Website 2

IT-ondersteuning

Producten

Voor IT en ICT organisaties ontwikkelen wij o.a.

GGZ digitalisatie
Wensites

Websites

IT/ICT

Wij bedenken, ontwerpen en ontwikkelen de meest uiteenlopende websites voor zowel kleinere IT-start-ups tot grote multinationale ICT-organisaties.

Portalen

Portalen

IT/ICT

IT en ICT bedrijven zetten op maat gemaakte portalen in om hun klanten meer gemak en inzicht te geven. Denk aan tickiting, prioritizing en beheer van support flows.

Icon Branding

Webapplicatie

IT/ICT

We bouwen op maat gemaakte webapplicaties specifiek gericht op IT/ICT-uitdagingen. Jij identificeert de technische hindernis, wij ontwerpen en ontwikkelen de innovatieve oplossing.

Onze IT/ICT klanten

Wij hebben al diverse organisaties in de IT en ICT geholpen met het verbeteren van hun digitale aanwezigheid door het bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van slimme digitale oplossingen.

  • We Heart It
  • Iciber Logo
  • Werken Bij Neh
  • Ict Telecom

Modules

Wij bieden een breed scala aan handige Umbraco-modules die speciaal zijn ontwikkeld voor de ICT/IT-sector. Onze modules bieden essentiële functionaliteiten waarmee IT-bedrijven hun online aanwezigheid kunnen versterken en hun doelen kunnen bereiken.

Icon Kennisbank 1

Cases portfolio

Met onze Cases module voor Umbraco kunnen IT-bedrijven hun projecten op een gestructureerde en boeiende manier presenteren. Toon je successen, deel je expertise en overtuig potentiële klanten met krachtige case studies. Gebruik de Cases module om je projecten in de schijnwerpers te zetten en je merkverhaal te versterken.

Icon Online Marketing 4

Kennisbank index

In de IT-wereld is kennis cruciaal, en onze Kennisbank-component in Umbraco helpt je om je kennis te organiseren en te delen. Bouw een uitgebreide kennisdatabase op met artikelen, handleidingen en oplossingen voor veelvoorkomende problemen. Gebruikers kunnen snel en eenvoudig de informatie vinden die ze nodig hebben, wat zorgt voor efficiëntie en klanttevredenheid.

Icon Online Markting 6

Multitaal presentatie

Als IT-bedrijf opereer je waarschijnlijk in een internationale omgeving, waar meertaligheid essentieel is. Met ons Multitaal-component voor Umbraco kun je moeiteloos meerdere talen beheren en vertalen. Bereik een breder publiek en bied een naadloze ervaring aan gebruikers over de hele wereld. Met onze eenvoudig te gebruiken tools wordt het beheren van meertalige inhoud een fluitje van een cent.

Icon Overons 3

FAQ component

Veel IT-bedrijven worden dagelijks geconfronteerd met dezelfde vragen van klanten. Vereenvoudig je klantenservice en verminder de werklast van je supportteam met onze FAQ-component voor Umbraco. Creëer een uitgebreide lijst met veelgestelde vragen en antwoorden die gebruikers gemakkelijk kunnen raadplegen. Verbeter de gebruikerservaring en bespaar waardevolle tijd en middelen.

IT en ICT webdesign

Naadloze integraties en koppelingen

Voor IT- en ICT-bedrijven bieden we ook specifieke oplossingen zoals integraties met externe systemen en platforms, data-analyse en -visualisatie tools, en API-ontwikkeling voor het creëren van naadloze verbindingen tussen verschillende systemen.

Of het nu gaat om het integreren van een bestaand CRM-systeem, het ontwikkelen van een custom API, of het implementeren van geavanceerde datavisualisatie tools, ons team heeft de technische expertise om effectieve oplossingen te leveren die voldoen aan uw specifieke zakelijke behoeften.

Koppelingen / integraties

Umbraco leent zich uitstekend voor de integratie en koppeling met externe software systemen en platformen.
Voor jullie organisatie kunnen we bijvoorbeeld koppelingen realiseren zoals:

Koppelingen & integraties
Microsoft Sharepoint

Sharepoint

Intranet

Een laagje over Sharepoint

SharePoint is een platform van Microsoft voor documentbeheer, opslag en samenwerking, waarmee organisaties websites, intranetten en content kunnen creëren en beheren.

Zendesk 3

Zendesk

Ticketing

Nog betere support

Zendesk is een klantenservice-platform dat bedrijven ondersteunt met tools voor ticketing, self-service-opties en klantinteractie over meerdere kanalen, om een betere klanttevredenheid te bevorderen.

Microsoft 5

Dynamics 365

CRM

Aanvragen direct binnen

Microsoft Dynamics 365 is een suite van bedrijfsapplicaties die CRM en ERP combineert, om organisaties te helpen bij sales, customer service, operations en andere bedrijfsfuncties.

Gebruiksvriendelijke functionaliteit voor betrokkenheid en efficiëntie

We begrijpen dat gebruiksvriendelijkheid essentieel is voor het succes van uw digitale platform. Met onze expertise in Umbraco kunnen we een naadloze gebruikerservaring creëren, waarbij we zowel klanten als medewerkers betrekken en hun dagelijkse taken vereenvoudigen. Of het nu gaat om het boeken van afspraken, het beheren van klantdossiers of het faciliteren van communicatie, onze op maat gemaakte functionaliteiten optimaliseren de efficiëntie en verbeteren de tevredenheid van jullie gebruikers.

Waarom
Icon Website 1

Veilig op ASP.NET Core

Icon Website 1

Umbraco Gold Partner

Icon Website 1

Microsoft Hosting

Icon Website 1

Makkelijk te koppelen

Icon Website 1

Geschreven in C#

Reviews

Amerong IT Consultancy

Lilian Amerong

Ik ben heel erg tevreden over vrijdag online. We hebben een heel prettige samenwerking gehad waaruit een heel mooie website is gekomen die exact past bij ons bedrijf.

T&P Technology

Leroy Teuwsen

Mooi bedrijf om mee samen te werken. Ze denken goed en nemen hun verantwoordelijkheid binnen het project. Zeker een aanrader!

iFmec

Niels Peeters

We hebben de samenwerking tijdens dit traject als zeer prettig ervaren! Snelle reactietijden op vragen, meedenken vanuit onze visie en een prachtig resultaat.

Commercieel Directeur DSC40160989 1

Meer weten? Neem contact op

Joost Klein

Wil je meer weten over hoe we digitale (tijds)winst voor jouw organisatie kunnen behalen? Ik vertel je er graag meer over.